Виступ Kalush Orchestra у першому півфіналі "Євробачення-2022" за добу переглянули в YouTube понад 2 мільйони разів

Виступ Kalush Orchestra у першому півфіналі "Євробачення-2022" за добу переглянули в YouTube понад 2 мільйони разів
t.me/ogaeukraine

Виступ Kalush Orchestra у першому півфіналі "Євробачення-2022" подолав відмітку в 2 мільйони переглядів!

Поділитися:

10 травня у Турині відбувся перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2022". Коментатором трансляції в Україні вже традиційно був ведучий 1+1 Тімур Мірошніченко, який цього року через війну, розв'язану росією, коментував конкурс з бомбосховища.

Цьогоріч українськими представниками став гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania", яка була присвячена мамі фронтмена групи Олега Псюка Стефанії. Проте за час війни набула нових сенсів — тепер текст пісні не тільки про маму як неньку, а й про неньку-Україну. До речі, у День матері, Олег Псюк опублікував світлину з мамою, обличчя якої вже знають багато українців після мільйонних переглядів відеовиступу гурту на Нацвідборі конкурсу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися Євробачення 2022 онлайн: трансляція буде доступна у застосунку Дія

Гурт не лише зірвав овації й підтримку конкурсантів у першому півфіналі "Євробачення-2022", а й завоював прихильність інтернет-користувачів. Менше ніж за пів доби відео їхнього виступу набрало більше пів мільйона переглядів на ютубі, а через добу відео виступу подолало відмітку у 2 мільйони переглядів на офіційному YouTube-каналі "Євробачення"

Окрім цього, у коментарях під відео користувачі YouTube та єврофани зі всього світу залишили багато слів підтримки. Зазначають, що хоч і не володіють українською, але пісня викликає бурхливі емоції. Крім цього пишуть, що саме такі пісні, які мають культурні елементи, чудові танці, привабливу мелодію та деяку справжню емоційну вагу, завжди процвітають на "Євробаченні", і Kalush Orchestra має всі шанси на перемогу у фіналі.

Дивіться відео виступу українських представників у першому півфіналі шоу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо виграємо у фіналі Євробачення 2022, то...", — Kalush Orchestra сказав, що зробить, якщо переможе

Нагадаємо, що другий півфінал відбудеться 12 травня о 22:00 (Україна тоді не братиме участь), а фінал — 14 травня о 22:00. У фіналі виступлять ті, хто пройдуть з першого та другого півфіналу, також країни-засновники конкурсу (Франція, Німеччина, Велика Британія та Іспанія). З першого півфіналу пройшли такі країни:

Євробачення

Віримо у те, що Україна переможе у грандіозному фіналі "Євробачення"!

Новини по темі