Українська вихователька дитсадка стала найкращою реперкою Європи (відео)

Alyona Alyona потрапила в рейтинг найкращих виконавців Європи (ВІДЕО)
vogue.com

Alyona Alyona увійшла до рейтингу престижного видання.

Поділитися:

«Просто пишка, пушка» реп-зірка Alyona Alyona прогреміла на весь світ! Співачка потрапила на сторінки американського видання The New York Times та засвітилася в списку найкращих нових виконавців Європи. Творчість 27-річної виховательки дитячого садка з Баришівки назвали гаслом толерантності, прийняття та щирої поваги до рідної мови.

Візитівкою Alyona Alyona в оприлюдненому рейтингу став україномовний хіт «Відчиняй». Трек увійшов до дебютного альбому реперки «Пушка» — нині дуже успішного. Кліпи до композицій з нього набрали мільйони переглядів на YouTube менше ніж за два тижні.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Альона (@alyona.alyona.official)

Також перший альбом Alyona Alyona оцінило міжнародне видання Vogue. Там стиль реп-виконавиці назвали неймовірним через його простоту:

Вона звичайна дівчина, яка розповідає про звичайні речі, а не про наркотики, гроші та ворожнечу.        

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська реп-виконавиця аlyona аlyona потрапила на сторінки американського Vogue

Захоплюються творчістю нової української зірки блогери та слухачі з усього світу. Армія шанувальників Alyona Alyona почала збільшуватися після виходу кліпу на пісню «Рибки». У кадрі вона з’явилася в образі позитивної дівчини з апетитними формами в купальнику.

Важко повірити, що раніше Альона Савраненко була вихователькою одного з дитсадків на Києвщині. Та навіть тоді дівчина займалися музикою і після роботи читала реп.

Нагадаємо, Alyona Alyona виступала в півфіналі Голосу країни-9 з піснею «Залишаю свій дім». Дивіться онлайн на нашому сайті:   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 60-річна українка стала найкрасивішою бабусею світу (фото і відео)

Новини по темі