Юлія Саніна чи не вперше похизувалася відвертим фото в купальнику

Юлія Саніна похизувалася апетитними формами в купальнику | Зіркове життя | 1+1
Фото: @the_hardkiss

Сьогодні я русалка, я створюю хвилі.

Поділитися:

Літо в самому розпалі, тож українські зірки ніжуться на лагідному сонці та дедалі частіше тішать своїх шанувальників морськими фотосесіями. Приєднатися до флешмобу трендових купальників і похизуватися новими світлинами з подорожі вирішила фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна. Днями співачка разом із чоловіком Валом і сином Данею вирушили у відпустку. Артистка вже встигла викласти декілька світлин на своїй сторінці в Instagram.

Так, на останньому фото Юлія кокетує з підписниками, позуючи біля басейну. Цього року артистка вирішила проігнорувати відверте бікіні та продемонструвала бездоганну фізичну форму в спортивній моделі. Для відпочинку зірка вподобала чорний цільний купальник із асиметричним вирізом на спині.

Фото: @the_hardkiss

Нагадаємо, що нещодавно співачка дала ексклюзивне інтерв’ю редакції 1plus1.ua. Про зіркові пригоди в Америці, новий акустичний концерт The Hardkiss та інші відвертості – читай за посиланням.

Зазначимо також, що рок-гурт випустив нове відео на пісню «Хто, як не ти». Більше про серпневу прем’єру The Hardkiss дізнайся у відео:

Читай також інші матеріали про Юлію Саніну:

1. Син Юлії Саніної вражає схожістю з мамою (фото)

2. Мужній чоловік Саніної із The Hardkiss розтанув від зворушливого привітання сина

Новини по темі