Улюблена різдвяна комедія Сам удома: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Програма 1+1
Фото: Кадр з фільму "Сам удома"

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Моє чуже життя», з понеділка по п'ятницю о 15:45

Якщо заради кохання доведеться зректися сім'ї, який вибір буде зроблено? Дивіться нові серії улюбленого серіалу Моє чуже життя з понеділка по п'ятницю о 15:45 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про зірку серіалу Моє чуже життя Езгі Асароглу

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:10

Кохання, сповнене ревнощів, обернеться помстою, за яку доведеться заплатити. Не пропустіть нові серії серіалу з понеділка по п'ятницю о 17:10 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 історичних місць, де знімали серіал Величне століття. Нова володарка

«Сам удома», у понеділок о 20:15

Комедію «Сам удома» сміливо можна назвати класикою зимових фільмів. За пригодами сміливого й кмітливого хлопчика Кевіна Маккаллістера обожнюють спостерігати глядачі в усьому світі. За сюжетом велика родина Маккаллістерів збирається провести різдвяні канікули в Парижі. Напередодні поїздки в будинку панує переполох, і ніхто не звертає уваги на наймолодшого члена родини — 8-річного Кевіна. В кінці-кінців родина забуває про нього, і хлопчик залишається сам удома. Спершу Кевіну така ситуація здалася справжнім щастям, але згодом він розуміє, що йому доведеться мати справу з небезпечними грабіжниками.

«Службовий роман. Наші часи», у вівторок о 9:10

Наші дні. Людмила Калугіна - акула бізнесу, господиня рейтингового агентства. Анатолій Новосельцев - фінансовий аналітик, фанатичний байкер і батько двох дітей. І жити б їм: їй - в боротьбі з конкурентами, йому - офісним планктоном, якби не службовий роман

Фото: Кадр з фільму «Службовий роман. Наші часи»

«Сам удома-2», у вівторок о 20:15

У продовженні історії Кевіна Маккаллістера його родина знову загубить найменшого напередодні Різдва. Цього разу Кевін помилково потрапить до Нью-Йорку. Однак хлопчик зовсім не засмучений з цього приводу. У нього залишилася татова кредитна картка, і він може зняти номер у найдорожчому місцевому готелі!

Фото: Кадр з фільму «Сам удома-2»

«Сам удома-3», у середу о 20:15

За сюжетом хворий на вітрянку хлопчик Алекс отримує в подарунок іграшковий автомобіль, у якому знаходить дивний предмет. Насправді це секретний чіп, який вкрала банда найманців. Лиходії намагатимуться відібрати чіп у хлопчика, але він знає, як дати собі раду. 

Фото: Кадр з фільму «Сам удома-3»

«Сам удома-5», у четвер о 20:15

Напереодні Різдва Фінн Бакстер і його родина переїжджають з Каліфорнії у свій новий будинок.Після переїзду Фінн почувається незатишно, боїться усього і навіть підозрює, що в будинку живуть примари. Хлопчик вирішує понаставляти вдома пастки. Коли він із сестрою залишаються самі вдома, жертвами його хитрих механізмів стають не привиди, а справжні злодії!

Фото: Кадр з фільму «Сам удома-5»

«Шукаю жінку з дитиною», у неділю о 20:15

Друг запросив її як прикриття, щоб поїхати на море з коханкою та чоловіком коханки. І афера нібито вдалась. Але на морі важко і собі не закохатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 серіалів, які повинна подивитися кожна жінка

Новини по темі