«В мене бронза і це дуже круто» — легкоатлетка Ярослава Магучіх здобула бронзову медаль на Олімпіаді у Токіо

Легкоатлетка Ярослава Магучіх здобула бронзу на Олімпіаді у Токіо
соціальні мережі

Легкоатлетка Ярослава Магучіх отримала «бронзу» в стрибках у висоту на Олімпійських іграх у Токіо.

Поділитися:

Легкоатлетка Ярослава Магучіх на Олімпійських іграх у Токіо здобула «бронзу» в стрибках у висоту. Змагання на Олімпіаді стали для 19-річної української легкоатлетки першими в кар’єрі. Спортсменка подолала висоту — 2 метри рівно. Висоту у 202 см Ярослава Магучіх не змогла здолати з першої спроби. Дві інші спроби перенесла на 204 см, але так і не змогла їх здолати.

За результатами змагань перше місце посіла Марія Ласіцкене (204 см). Друге — австралійка Нікола Макдермотт (202 см).
Українська легкоатлетка Ірина Геращенко посіла 4 місце здолавши висоту 198 см. 

Нагадуємо, що у фіналі з легкої атлетики змагалися одразу три представниці України — Ярослава Магучіх, Ірина Геращенко та Юлія Левченко. Остання посіла 8 місце (196 см).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велосипедистка Олена Старікова стала шостим срібним призером Олімпіади у Токіо і здобула ще одну нагороду для України

Загалом під час Олімпіади у Токіо Україна виборола 19 нагород: 1 золото, 6 срібних та 12 бронзових медалей.

Олімпійське золото приніс збірній Україні Жан Беленюк у греко-римській боротьбі.

Срібні нагороди: Анжеліка Терлюга (карате), Олександр Хижняк (бокс), Михайло Романчук (плавання), Парвіз Насібов (греко-римська боротьба), Людмила Лузан у тандемі з Анастасією Четверіковою (веслування на каное).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українки взяли «срібло» з веслування і другу «бронзу» з артистичного плавання на Олімпіаді-2020 в Токіо

Бронзовими призерами стали: Дар'я Білодід (дзюдо), Еліна Світоліна (теніс), Михайло Романчук (плавання), Марта Фєдіна та Анастасія Савчук (артистичне плавання), Ярослава Магучіх (легка атлетика, стрибки у висоту), Ігор Рейзлін (фехтування), Станіслав Горуна (карате), Алла Черкасова та Ірина Коляденко (боротьба), Олена Костевич та Олег Омельчук (кульова стрільба), Людмила Лузан (веслування на каное) та збірна України в артистичному плаванні (груповий виступ). 

Новини по темі