Українки взяли «срібло» з веслування і другу «бронзу» з артистичного плавання на Олімпіаді-2020 в Токіо

Українки взяли «срібло» з веслування і другу «бронзу» з плавання на Олімпіаді-2020 в Токіо
соцмережі/НОК України

Людмила Лузан і Анастасія Четверікова здобули срібну медаль у веслуванні на каное серед жіночих дуетів на дистанції 500 метрів. Українська команда з артистичного плавання має 3 командне місце.

Поділитися:

Лузан і Четверикова були другими на половині дистанції були другими і змогли утримати цю позицію до фінішу. Поступилися представницям Китаю, які зі старту були в першій позиції. Українки показали час о 1:57:499, відставши від китаянок на 2.004 секунди. «Бронза» у представниць Канади з часом 1:59.041.

олімпіада 2020 каноє

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЩе одне «срібло»: Анжеліка Терлюга стала другою у карате

Для Людмили Лузан отримана медаль у парі стала другою в Токіо — раніше вона выборола "бронзу" в каное-одиночці на 200 м. Після запливу спортсменка сказала, що українки ще показали не весь потенціал:

Тепер будемо тримати курс на Париж. У нас ще є потенціал.

Також сьогодні командний виступ із 6 спортсменок з артистичного плавання здобув бронзову медаль, раніше "бронзу" отримали українки із артистичного плавання, що виступали в дуєті.

Нагадаємо, що у активі української збірної вже 18 медалей. Єдине золото приніс Жан Беленюк, який сьогодні ексклюзивно розповів у "Сніданку. Вихідний", чому ще три тижні тому медики ставили на його олімпійській мрії хрест після серйозної травми.

Новини по темі