Валентина Хамайко з піврічним сином підкорила Говерлу

Валентина Хамайко піднялась на Говерлу з піврічним малюком (ФОТО і ВІДЕО) | Зіркове життя | 1+1
Фотограф: Андрій Бичковський / @valentinakhamaiko

Екстремальне сімейне дозвілля!

Поділитися:

Ведуча каналу 1+1, мама чотирьох дітей Валентина Хамайко надихає українок брати від життя по максимуму. Під час останньої вагітності телезірка займалася спортом, відвідувала світські заходи і кожного вікенду сяяла в ефірі ранкового шоу «Сніданок. Вихідний». Навіть після пологів Валентина вирішила не брати час для відпочинку — і вже через 3 дні повернулася до роботи. 

Тепер, коли наймолодшому сину Хамайко скоро виповниться 7 місяців, зіркова мама почала і його привчати до активного способу життя. Вчора Валентина, її чоловік Андрій та четверо дітей підкорили вершину Карпат — Говерлу. Ведуча показала неймовірні фото та поділилася враженнями від підйому на гору.

Я так давно хотіла тут побувати, але то діти малі, то я вагітна… І цей задум став мрією. Яка нарешті здійснилась!

@valentinakhamaiko

«Сходження ми почали о 6.00. Ранковий ліс зустрів нас неймовірним ароматом та співом птахів. А коріння дерев нагадували вени на тілі могутнього велетня. Десь через 40-50 хвилин дорога змінилась. Замість великих дерев — кущі ялівцю, сонця стало більше, а під ногами вже було каміння та земля». 

За словами Валентини, першою втомилась 5-річна Мирослава:

«Почались скиглення та вередування — «втомилася», «ніжки», «спати», «їсти»... Їжею ми були забезпечені, тому кожні 40-50 хвилин влаштовували собі відпочинок. По мірі того, як дітям ставало важко, я починала вести когось за руку, допомагати з рюкзаком, розповідала про те, що цей підйом нагадує шлях до мрії… до своїх цілей! Бо спочатку є азарт, як у нас був у лісі, все легко, потім починається рутина (у нас це був підйом із ялівцем і камінням)».

@valentinakhamaiko

Під впливом втоми хочеться все кинути і відмовитись від мрії… Але потрібно потерпіти. Повільно і впевнено йти далі. І діти йшли!

Хамайко розповіла, що старша донька Соломія підтримувала і допомагала молодшій, а Михайло взагалі був сповнений енергії та забіг на гору першим. Маленькому Андрійкові подорожувати з батьками також сподобалось:

«Син поводив себе ідеально. Роздивлявся, спав і їв з усіма! Лише на самій верхівці його налякав сильний вітер та пісок, що летів у очі».

@valentinakhamaiko

@onistrataa

Валентина Хамайко зізналась, що тепер у неї нова мрія — щороку повертатися на Говерлу. 

Це місце неймовірної краси та сили! Вдень діти поспали і ввечері говорили лише про те, наскільки це було круто і красиво!

Нагадаємо, що стрімке повернення ведучої на знімальний майданчик після пологів викликало бурхливе обговорення у мережі. Детальніше про ситуацію, що склалася, дізнаєшся з відео: 

Найцікавіше про Валентину Хамайко та її родину:

1. Валентина Хамайко вийшла на роботу на третій день після пологів

2. Валентина Хамайко зворушила ніжними світлинами свого немовля

3. Мама чотирьох дітей Валентина Хамайко підкреслила талію кокетливим топом (фото)

4. Валентина Хамайко розповіла, як народжувала четверту дитину

5. Валентина Хамайко: 10 несподіваних фактів про ведучу 1+1