ТОП-5 помилок літнього ділового дрес-коду від Андре Тана

Як правильно одягатися на роботу влітку, щоб вбрання було і стильним, і доречно виглядало в офісі? Своїми порадами ділиться дизайнер Андре Тан.

Поділитися:

Як стильно одягатися на роботу влітку, щоб було і зручно, і не спекотно, і доречно для офісу? В ефірі «Сніданок. Вихідний» розповів дизайнер Андре Тан. Він наголошує: навіть якщо на роботі немає чітко прописаного дрес-коду, все одно слід виглядати в офісі елегантно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим поєднувати туніки? Тренди літа 2021 від дизайнера Андре Тана (ВІДЕО)

Андре Тан розповідає:

Влітку діловий дрес-код особливий, це факт. Якось я звільнив дівчину, яка прийшла на роботу у дуже коротких шортах і відкритій майці. Було таке відчуття, що вона прибігла з пляжу на роботу. В компанії Андре Тана це неприпустимо, всі повинні виглядати елегантно.

Андре Тан радить чинити, як француженки – мати на роботі комплект ділового одягу, у який можна перевдягтися у вбиральні після приходу в офіс. На думку дизайнера, коли ви приїжджаєте на роботу і перевдягаєтеся, ваш мозок краще налаштовується на робочі завдання.

Одяг в офісФото: andretan.ua

ТОП-5 помилок у літньому офісному дрес-коді

Андре Тан виділяє 5 головних помилок, яких не можна допускатися, обираючи одяг на роботу:

  1. Прозорий одяг. Цим ви ставите у незручну ситуацію своїх колег, особливо протилежної статі.
  2. Недоречна білизна. Андре Тан радить одягати на роботу безшовну білизну тілесного, білого чи чорного кольору. Також треба слідкувати, щоб деталі білизни не були помітні з-під одягу.
  3. Відкрите взуття. Жінкам можна одягати на роботу влітку шкіряні сандалії, але краще все ж уникати в’єтнамок. Для відкритого взуття обов’язковий гарний педикюр. Панчохи не варто одягати під взуття з відкритим носком. Для чоловіків відкрите взуття в офіс – це табу.
  4. Шорти неприпустимі в офісі для чоловіків. Жінки можуть їх одягати, але не занадто короткі чи спортивні.
  5. Декольте повинне бути не глибшим, ніж 10 см від впадинки на шиї. Якщо сукня з декольте, її довжина має бути міді або максі. Для короткої сукні глибоке декольте неприпустиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні купальники 2021 – тренди цього сезону від Андре Тана

Приклади 3-х офісних літніх луків Андре Тан представив у студії «Сніданок. Вихідний».