Вдягаємося на випускний: 5 ідей, які зроблять вас королевою свята

Вдягаємося на випускний: 5 ідей, які зроблять вас королевою свята
@juliahengel

Модні вбрання, у яких ви будете особливою.

Поділитися:

Вибір вбрання на випускний – особливий, трепетний момент. Так хочеться бути гарною та стильною, одне слово – найкращою (!). При цьому важливо почуватися комфортно, адже танці до ранку на випускній вечірці ніхто не відміняв. Саме тому радимо пильно придивитися до наступних образів… модних та ефектних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер зізналась, як готується до шкільного випускного

КВІТКОВА ФЕЯ

Модній сукні з розсипом квітів та вишуканому взуттю під силу зробити вас королевою випускної вечірки.

РОЖЕВА МРІЯ

Обирайте одяг у ніжно-зефірних або яскравих рожевих відтінках. Цей трендовий колір асоціюється з юністю та жіночністю, тож чудово поличить випускницям.

Фото: @juliahengel

Фото: vovk.ua

СТРИМАНА МОДНИЦЯ

Однотонні костюми oversize також у тренді цієї весни та літа. Це чудовий варіант для дівчат, яким сукні не припадають до душі. Додати святковості такому образу можна завдяки цікавому топу або аксесуару.

Фото: @musthaveua

LADY BIRD

Пір’я – модний нині декор, із яким ваш образ буде ніжним, «повітряним» та дещо кокетливим. Ним може бути оздоблений як одяг чи взуття, так і аксесуар – наприклад, сумочка або сережки.

Фото: @omelya.tdress

Фото: @juliahengel

ЛЕДІ В МЕРЕЖИВІ

Мереживо додасть образу тендітності та святковості. Якщо ваше мереживне вбрання буде стриманим, доречно зробити акцент на макіяжі, взутті чи аксесуарі. Або ж зупиніться на легкому мейку та вразьте всіх ніжністю та природністю.

Фото: @isabel_garcia_ua