Тіна Кароль на "Голосі країни": "Я сумувала"

Голос країни
На знімальному майданчику Голосу країни з'явилась Тіна Кароль

Нині в Києві відбуваються зйомки 12 сезону наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни" із оновленим зірковим тренерським складом, до якого увійшли Святослав Вакарчук, DOROFEEVA, Потап та Оля Полякова.

Поділитися:

Сьогодні на знімальному майданчику з’явилась колишня тренерка проєкту Тіна Кароль. Після того, як співачка оголосила, що йде із проєкту минулого сезону, вона повернулась на знімальний майданчик. Фото і відео із нею з’явилось у мережі. Тіна прийшла підтримати одну з учасниць, після виступу якої вийшла на сцену та заспівала спільну пісню.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zavadiuk Volodymyr (@zavaduk)

«Я сумувала», – сказала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша в історії «Голосу країни» пропозиція руки та серця: що відбувалось на зйомках сліпих прослуховувань музичного проєкту

Тренери бурхливо відреагували на повернення Кароль на «Голос країни», особливо її давній колега по проєкту Потап. На запрошення Потапа Тіна на короткий момент повернулась у тренерське червоне крісло.

«Бывшая приехала, не смогла сдержаться», – прокомоментував Потап. – «Одновременно радостно и почему-то грустно, люблю тебя и …обожаю».

Чи змогла учасниця, яку підтримувала Тіна Кароль, розвернути тренерські крісла, дізнаємось вже незабаром.

Тіна Кароль Голос країни фото

Нагадаємо, дата прем’єри нового сезону «Голосу країни» стане відома незабаром. Усе, що відбувається за лаштунками проєкту, глядачі традиційно зможуть дізнатися на YouTube-каналі «Голосу країни». Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стануть переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік.

Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна».

Слідкуйте за «Голосом країни-12» у соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/goloskrainy
Instagram: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/
YouTube: https://www.youtube.com/c/goloskrainy

Новини по темі