Ведучі «Сніданку з 1+1», акторки «Жіночого Кварталу» та WELLBOY заспівають разом популярну колядку у проєкті «Ти не один»

Ведучі Сніданку з 1+1, акторки Жіночого Кварталу та WELLBOY заспівають разом популярну колядку у проєкті Ти не один

Велика різдвяна колабоція!

Поділитися:

Цього Різдва, 25 грудня, о 21:00 на телеканалі ТЕТ телеглядачі побачать музичний різдвяний проєкт під назвою «Ти не один». Над його створенням працює команда телеканалу 1+1 Big Brave Events разом із фестивалем Atlas.

У музичному різдвяному проєкті очікуються виступи зірок, які будуть поєднані з теплими розмовами з героями нового часу - волонтерами, представниками культурного та волонтерського фронтів. Одним із різдвяних подарунків стане велика колаборація – ведучі «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір та Валентина Хамайко заспівають одну з найвідоміших українських колядок «Добрий вечір, тобі, пане Господарю» разом із учасницями «Жіночого Кварталу» - Анастасією Оруджовою, Вірою Кекелією та Мартою Адамчук, а також WELLBOY.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники проєкту «Ти не один» PIANOBOY, DOROFEEVA, KAZKA, Сенічкін та інші розповіли про сімейні різдвяні традиції

Ти не Один

У такий непростий для країни час учасники проєкту об’єднались, щоб створити атмосферу родинного затишку та підтримати кожного українця. За словами Людмили Барбір, справжньої гуцулки, народженої в Карпатах, ця колядка – одна з її найулюбленіших, оскільки вона співала її в батьківському домі ще змалечку.

«Колядка "Добрий вечір тобі" - одна з багатьох, які я знала з самого дитинства. На заході України цю традицію берегли і не переривали - колядувати на різдвяні свята. Тому, звичайно, лиш я навчилася співати, то одразу ходила колядувати. Я співала її вдома змалечку, в школі, на концертах. Також виконували у студії "Сніданку з 1+1". Не знаю, скільки разів за свої роки я співала «Добрий вечір тобі». Колядка символізує добробут, здоров'я, прибуток у родину»- поділилась Барбір.

Особливістю номера стане незвична локація – сценічна гримерна, у якій зірки зберуться разом та заспівають під гітарним акомпанемент WELLBOY.

«Сценка в гримерці – відображає наші реалії сьогодення, - розповідає акторка «Жіночого Кварталу» Настя Оруджова. - Ми знімали її після чергового обстрілу столиці, збиралися на зйомки без світла. А через довгу повітряну тривогу напередодні, графік змістився і наші зйомки затягнулися допізна - ми ледве встигли повернутися додому до початку комендантської години! Але попри все – ворог не відбере у нас свято. Ми все одно зустрінемо Різдво і Новий рік – незважаючи на відсутність світла чи повітряні тривоги!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA та Лілу45 про дуетне виконання "Щедрика" та різдвяні традиції у своїх родинах — інтерв'ю

Ти не Один

Зі свого боку WELLBOY розповів, що підготовка до концерту «Ти не один» навіяла йому приємні різдвяні спогади з дитинства. Співак зізнався: на свята уся його родина збиралась разом та співала пісень.

«Ми завжди на Різдво збирались вдома величезною родиною. До нас приїжджала бабуся з сусіднього села разом із баяном, ми грали та співали багато пісень. Особливо пам’ятаю, як наготовлену їжу їли по декілька днів, ось так її було багато. В такі дні особливо усі ми мріяли про наступний рік, які події нас очікують. Я дуже довго не бачився з родиною і на Різдво, нарешті, повернусь додому та побачу усіх», - зазначив виконавець.

Ти не Один

Нагадаємо, що за форматом різдвяного проєкту, вперше українські артисти, військовослужбовці, волонтери, діячі культури, представники ДСНС та інших служб зберуться у камерній та затишній атмосфері, щоб поділитись своїми різдвяними традиціями та дитячими спогадами. На глядачів очікують несподівані музичні колаборації, українські пісні, які стали хітами під час повномасштабної війни, а також автентичні різдвяні колядки у сучасному музичному обрамленні. Популярні улюблені артисти заспівають з представниками поколінням нової сучасної музики, яка отримала потужний імпульс після з 24 лютого.

Проєкт «Ти не один» матиме благодійну складову  - кожен небайдужий зможе створити різдвяний настрій та надіслати подарунок маленьким підопічним благодійного проєкту СОС “Дитячі містечка”, який опікується родинами та дітьми-сиротами. До слова, самі артисти також не залишать українських дітей без подарунків, і комусь випаде унікальна можливість отримати різдвяний сюрприз від учасників проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ти не один”: DOROFEEVA заспіває Щедрик у неочікуваному дуеті та розповість про святкування Різдва на Черкащині

Ти не Один

Не пропустіть різдвяний проєкт «Ти не один» 25 грудня о 21:00.

 

Новини по темі