Ведучий ТСН Святослав Гринчук розповів про розлуку з родиною: "Намагаємось давати собі раду, підтримуючи один одного через відеозв'язок"

Святослав Гринчук: про розлуку з родиною та гумор під час війни — 1+1

З перших днів повномасштабної війни Святослав Гринчук стоїть на варті інформаційного фронту!

Поділитися:

Ведучий ТСН і телемарафону «Єдині новини» від 1+1 Святослав Гринчук з перших днів повномасштабної війни у прямому ефірі з командою ТСН інформує, документує злочини, розповідає про героїв. У розмові з Afisha.bigmir.net Святослав розповів про розлуку з родиною, історії, що вразили, про те, як впоратись з великим інформаційним потоком, про гумор і творчість під час війни та родинні мрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пробачити росію неможливо", — Віталій Токарєв, керівник відділу системного адміністрування 1+1 media

Гринчук поділився, як переживає розлуку з дружиною і донькою, які в лютому минулого року виїхали на захід країни, а потім у Прагу. Восени думали повертатись додому, але росіяни почали атакувати Україну іранськими дронами, і родина вирішила ще трохи почекати.

«Намагаємось давати собі раду, підтримуючи один одного через відеозв'язок. Колись, знаєте, бувало, що Христина з Дзвінкою йдуть десь на прогулянку вдвох, або мають зустріч із кимось з дружининих подруг і ти такий собі думаєш, о, шикарно, матиму кілька годин тиші та спокою, зможу їх якось з інтересом витратити, щоб ніхто не відволікав. Тепер про такі емоції ніяково згадувати», – каже Святослав.

Святослав Гринчук родина - 1+1

Розповів і про захоплення 5-річної донечки Дзвінки. За словами Свята, донька шукає себе у всьому – ще в Україні вона ходила на футбол, лего-конструювання, плавання:

«Але “у фінал” вийшли співи й танці. Ними ж намагається займатись і зараз, за кордоном. Танцювати, мені здається, їй трохи цікавіше, але і співати ходить одразу на два гуртки: в одному – з дітками переміщених осіб – вчать українські пісні, в іншому – вже з місцевими – чеські», – розповів Святослав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо ти подолаєш страх у собі — своєю впевненістю будеш надихати інших", — Оксана Солодовник, спеціальна кореспондентка ТСН

Святослав Гринчук дружина - 1+1

Велике місце у житті Гринчука займає спорт – він починав свою кар’єру, як спортивний журналіст, і досі слідкує за новинами. На питання про ймовірне допущення росіян і білорусів на Олімпійські ігри 2024 ведучий відповів, що не здивований цьому.

«Коли у 2018-му, уже після Криму, після Донбасу, після збитого малазійського літака – росії все одно спокійно дали провести чемпіонат світу з футболу, політики, різноманітні зірки приїжджали в москву, ділили з диктатором-убивцею віп-ложу – це було дуже показово. Тому зараз це просто новий виток ось такого лицемірства. Єдиний варіант для російських чи білоруських атлетів, який я бачу, щоб виступати на Олімпіаді, – це виїхати зі своїх країн, відмовитись від громадянства та виступати під прапором іншої держави. І це лише стосується тих, хто персонально не заплямований підтримкою війни та усіляких зет-шабашів», – каже ведучий.

Новини по темі