Ведучий Юрій Горбунов допомагає купляти карети швидкої медичної допомоги

Ведучий Юрій Горбунов допомагає купляти карети швидкої медичної допомоги

Горбунов веде активну волонтерську діяльність, допомагаючи українцям і фізично, і морально, і матеріально.

Поділитися:

Продюсер, ведучий 1+1 Юрій Горбунов від початку повномасштабної війни в Україні у соцмережах активно розповідає своїм підписникам та всьому світу, що коїться в нашій країні. Телеведучий неодноразово закликав світових лідерів закрити небо над Україною, намагався достукатися до російських зірок аби вони теж несли правду на своїх акаунтах. Також Горбунов веде активну волонтерську діяльність, допомагаючи українцям і фізично, і морально, і матеріально.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТелеканал 1+1 запустив флешмоб на підтримку волонтерів #дякуюволонтерам

Нещодавно у своєму Instagram Юрій розповів, що разом з колегами, гумористами із ШОУЮРИ та авторами фільмів "Скажене весілля"-1,2,3 й серіалу "Скажені сусіди" (мав вийти навесні 2022 на 1+1, вже відзнятий — прим.ред) — Миколою Куциком, Арамом Арзуманяном, Ярославом Стень, Богданом Гациляком, Максимом Кравцем — відомий львівський стендапер й іншими, відвідали наших воїнів аби трохи відволікти українських захисників піснями і гумором від війни. Горбунов зазначив, що має намір і далі їздити з концертами до волонтерів, шпиталь, лікарів, щоб хоч трішки піднімати їм моральний дух.  

Горбунов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВедуча 1+1 Соломія Вітвіцька, фронтмен «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець і гімнастка Цирку дю Солей Надія Васіна підтримали лікарів у Охматдиті

Найближчі заплановані виступи відбудеться вже незабаром. Звісно, дати й міста не називаються з міркувань безпеки, оскільки ворог може їх вичислити і цим скористатися. Зараз, як всім відомо, заборонено показувати обличчя воїнів, тому вже після перемоги України, Юрій пообіцяв опублікувати фото наших захисників, для яких й проводяться ці концерти. 

“Це концерти, які організовуються за ініціативи президента України, називаються  “Культурний Фронт”. Ми робимо їх з артистами розмовного жанру. Також періодично долучаються різні співаки — був Дзідзьо, Світлана Тарабарова, планується Оля Полякова, Ольга Цибульська.  Концерти проводимо і для Збройних Сил України, і для тероборони, і для волонтерів. Плануємо концерти для лікарів і для тих, хто зараз у шпиталях”, — зазначив ведучий. 

Горбунов

Крім цього, Горбунов разом зі своїми колегами-друзями активно допомагає на волонтерських пунктах, де потрібна фізична сила переносити різні важкі коробки, з гуманітарною допомогою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНеля Шовкопляс і благодійний фонд «Ти не один 1+1 media» отримали і передають 12,5 тонн гуманітарної допомоги українцям від іспанців

Горбунов

Юрій Горбунов не тільки є ведучим та продюсером, він також входить до складу Громадського об'єднання “Спілка підприємців кіно та телеіндустрії” разом з Артемом Колюбаєвим, Миколою Чиханцовим, Олегом Бражій, Романом Кудріним й Тарасом Босак. Під час війни це об'єднання допомагає збирати кошти для придбання машин швидкої медичної допомоги. 

Горбунов

“Наша громадська організація “Спілка підприємців кіно та телеіндустрії” у мирний час співпрацювало з Хмельницькою обласною державною адміністрацією (тепер Хмельницька обласна військова адміністрація — прим.ред) і з її головою Сергієм Гамалій. Зараз вони мають запити, куди потрібні карети медичної допомоги. Ми їх у цьому підтримуємо — збираємо кошти за кордоном, купуємо авто, перевозимо їх в Україну та передаємо нашим військовим. Вчора ми вручили другу медичну машину. Перша 10 днів тому поїхала на фронт в сторону Чернігова, ця теж поїде у тому напрямку.  Через тиждень плануємо передати третю медичну карету та збираються кошти на четверту. Ми завжди з радістю готові допомогати”, — прокоментував Горбунов. 

Продюсер неодноразово у своїх соцсторінках дякував всім, хто допомагає наблизити день перемоги! Звертався до воїнів із ЗСУ, які зараз боронять нашу землю. Горбунов наголосив, наші захисники приклад для цілого світу, як віддано потрібно захищати свою Батьківщину. Ведучий впевнений, що українські воїни неодмінно увійдуть в новітню історію нашої країни!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗ перших днів війни телеведучі 1+1 стали волонтерами. Фонд «Ти не один» 1+1 media оголошує єдиний благодійний збір UKRAINE SOS

До речі, фонд “Ти не один” 1+1 media оголосив єдиний благодійний збір UKRAINE SOS. З перших днів війни Росії проти України команди благодійних проєктів фонду «Ти не один 1+1 медіа» переорієнтували свою роботу відповідно до запитів і потреб термінової допомоги — у запитах на евакуацію, гуманітарного забезпечення, потреби у транспорті, медичних матеріалах, житла, харчування, захисної амуніції, психологічної підтримки, а також рятівного висвітлення в прямих ефірах та у соцмережах. 

Фонд Ukraine sos

БО "ТИ НЕ ОДИН" БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД 1+1 МЕДІА"
Код ЄДРПОУ 41565550
IBAN - UA 41 328209 0000026007050040834 
Призначення платежу: Благодійний внесок 

EUR:

CHARITY ORGANIZATION "YOU ARE NOT ONE" CHARITABLE FOUNDATION 1+1 MEDIA"
IBAN UA 41 328209 0000026007050040834
Bank BANK PIVDENNYI
Odessa, Ukraine
SWIFT code: PIVDUA22
Correspondent
Bank COMMERZBANK AG
Frankfurt-am-Main, Germany
SWIFT code: COBADEFF
400886522200EUR
Details of payment: Charitable donation

USD:

CHARITY ORGANIZATION "YOU ARE NOT ONE" CHARITABLE FOUNDATION 1+1 MEDIA"
IBAN UA 41 328209 0000026007050040834
Bank BANK PIVDENNYI
Odessa, Ukraine
SWIFT code: PIVDUA22
Correspondent
Bank THE BANK OF NEW YORK MELLON
New York, USA
SWIFT code : IRVTUS3N
8900319313
Details of payment: Charitable donation.

Новини по темі