Венсан Кассель уперше прокоментував шлюб із молодою дружиною

Венсан Кассель вперше прокоментував шлюб із молодою дружиною | Зіркове життя | 1+1
gettyimages.com

Актор зізнався, що йому складно.

Поділитися:

Протягом останніх років 52-річний французький актор Венсан Кассель та його 22-річна дружина, модель Тіна Кунакі стали однією з найобговорюваніших закоханих пар у світі. Шанувальникам ці стосунки здаються ідеальними, навіть не зважаючи на суттєву різницю у віці. 

Якими насправді є почуття між селебріті – розповів актор особисто в інтерв'ю виданню Elle. 

«Жити з кимось у будь-якому випадку важко. Є така фраза: «Разом тісно, а нарізно – нудно». Річ у балансі, який необхідно підтримувати щодня. Не можна знайти точку рівноваги і заспокоїтись, тому що це не буде тривати вічно», – поділився роздумами Кассель. 

Фото: gettyimages.com

До того ж Венсан зізнався, що щастя у стосунках зовсім не залежить від віку. Він вже був одружений з акторкою Монікою Беллуччі, яка на два роки за нього старша. Тому зірка вважає, що має можливість порівнювати: 

«Упевнений, що і з однолітками будувати стосунки теж складно – проблеми є у всіх, але разом із цим не можна з усього робити проблему. Вік – це лише аспект, який потрібно враховувати».

Що скажеш про таку позицію актора? 

Більше новин про Венсана Касселя й Тіну Кунакі читай на нашому сайті: 

1. У чому секрет? Дружина Венсана Касселя вражаюче схудла після пологів

2. Венсан Кассель в обіймах молодої дружини відпочиває на Гаваях

3. 22-річна дружина Венсана Касселя позує в купальнику через місяць після пологів

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі