«Вічно молода»: Фотодоказ того, що Джей Ло собою не натішиться

Дженніфер Лопес не натішиться своєю «вічною» молодістю | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

І має на це повне право!

Поділитися:

Латиноамериканська поп-діва Дженніфер Лопес – знана руйнівниця міфів про жіночу красу та винищувачка кліше про вік. Так, у свої елегантні 50 вона готова позмагатися із зовсім юними конкурентками за звання справжнього секс-символа.

Шанувальники давно звернули увагу на те, що зірці ледве можна дати 35. Та виявляється, Джей Ло й сама не проти підкреслити цю особливість. І останній знімок в Instagram артистки – тому доказ.

Фото: @jlo

На світлині із Сен-Тропе красуня позує у сліпучо-білому купальнику, який прикрашає фраза:

Вічно молода.

Мусимо погодитись, яскраве вбрання чудово пасує до смаглявої шкіри Джей Ло. А легка жовта накидка лише додає образу довершеності.

Та заздрити зовнішності зірки не варто, адже надзвичайний вигляд – цілком її заслуга. Артистка не раз ділилась із шанувальниками секретами своєї краси. І їх можна звести до трьох простих істин – жодного кроку без SPF-засобів, регулярні тренування та виключно збалансована здорова їжа. Погодься, це мінімальні зусилля заради такого результату.

Більше цікавого про Дженніфер Лопес дізнавайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Інші матеріали про зірку читай тут:

1. Дженніфер Лопес позує в напівпрозорій сукні зі «змією» на грудях

2. Дженніфер Лопес показала соковиті форми в купальнику

3. 50-річна Дженніфер Лопес показала пишний бюст у хижому вбранні

4. Дженніфер Лопес вподобала наймодніший тренд цієї осені (фото)

Новини по темі