Вагітна модель plus-size розсекретила стать майбутньої дитини

Вагітна модель plus-size Ешлі Грем розсекретила стать майбутньої дитини | 1+1
Фото: Getty Images

Ешлі Грем не тямить себе від щастя!

Поділитися:

У серпні відома модель plus-size Ешлі Грем потішила прихильників радісною звісткою: незабаром вона . Відтоді на кожному світському заході красуня хизується вагітним животиком, який уже помітно округлився. Втім, подробиць щодо статі дитини чи планового часу народження модель не сповіщала.

Фото: Getty Images

Та учора Ешлі завітала на телешоу Еллен Дедженерес, де ведуча зазвичай влаштовує зіркам бліц-опитування. За правилами гри, гості мають відповідати швидко, не задумуючись над відповіддю. Під час розмови із Грем Еллен раптом поцікавилася: «У тебе буде хлопчик чи дівчинка?». І красуня без роздумів відповіла: «Хлопчик!» – і сама здивувалася своєму зізнанню.

Вочевидь, модель не планувала розсекречувати стать дитини під час шоу, та ведуча застала її зненацька.

У мене буде хлопчик! Я стану мамою хлопчика! – радісно закричала Ешлі, підстрибуючи на місці.

Зазначимо, що навіть під час вагітності Ешлі Грем не припиняє доглядати за собою. Нещодавно вона показала, , та вразила чудовою розтяжкою. Загалом зірка дотримується здорового способу життя, та водночас закликає всіх любити своє тіло з усіма його недоліками. До вагітності вона охоче брала участь у сексуальних фотосесіях у купальниках. Про одну з таких – дивись у відео:

 

Найцікавіші новини про Ешлі Грем:

1.  

2.  

3. 

Новини по темі