Вагітна модель plus-size з'явилась у голографічній сукні на модному «Оскарі»

Вагітна модель plus-size Ешлі Грем з'явилась у голографічній сукні на модному «Оскарі» | 1+1
Фото: Getty Images

Ешлі Грем вразила ефектним луком в обтислій сукні й на шпильках.

Поділитися:

Днями у Нью-Йорку відбулася найпрестижніша церемонія нагородження у сфері моди – CFDA / Vogue Fashion Fund Awards 2019. Неофіційно її називають модним «Оскаром»: щорічно під час заходу нагороджують визначних діячів та молодих перспективних дизайнерів.

На церемонію завітали відомі на весь світ моделі, серед них – Белла та Джіджі Хадід, а також пишнотіла красуня Ешлі Грем. Влітку вона повідомила, що незабаром уперше стане мамою. І відтоді Ешлі не втрачає нагоди підкреслити вагітний животик обтислими вбраннями.

Так, на модну премію зірка прийшла в ефектній сукні від Christopher John Rogers з голографічним ефектом – вона грайливо переливається від фіолетового до м’ятного кольору. Доповнили модний лук босоніжки на шпильках: схоже, вагітність анітрохи не заважає Ешлі вдягати те, що справді подобається.

Фото: Getty Images

Красуня Грем не зраджує собі. Нещодавно модель з’явилась на світському заході в напівпрозорій сукні, а до Хелловіну вбралась у латекс. До того ж ще до вагітності Ешлі залюбки знімалась у фотосесіях у бікіні. Про одну з таких дивись у відео:

Більше цікавого про Ешлі Грем читай на сайті:

1. Вагітна модель plus-size вразила розтяжкою під час заняття йогою

2. Як носити мікробікіні жінкам plus-size: Вчимося у відомої моделі

3. Відома модель показала, як носити міні-шорти жінкам plus-size

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі