Володимира Зеленського обійняла всесвітньо відома співачка (фото)

Володимир Зеленський потоваришував із всесвітньо відомою співачкою (ФОТО) | Зіркове життя | 1+1
@zelenskiy_official

Тест на почуття гумору.

Поділитися:

Деякі шанувальники мріють не лише знати про особисте життя своїх кумирів усе, а й мати можливість на нього впливати. Тому часом уявляють улюблених зірок разом — об’єднаних дружніми або романтичними стосунками. Сучасні підлітки навіть придумали на такий випадок спеціальний термін — «шиперити» знаменитостей (від англ. ship зі слова relationship — стосунки), тобто складати пари.

Найчастіше у таких фантазіях поєднують зірок, які засвітилися в одному фільмі, або їхніх персонажів. Та в окремих випадках мрії фанів зачіпають публічних особистостей, незнайомих між собою. До прикладу, президента України Володимира Зеленського і американську співачку Біллі Айліш… 

Днями в мережі з’явився акаунт, присвячений цій незвичній парі. 

@ze.billie

Творці сторінки — дві подруги, одна з яких обожнює Зеленського, а інша — американку Айліш. Вони створюють неординарні колажі, об’єднуючи фото своїх кумирів, і з радістю публікують творчість однодумців. Останніх, до речі, вже солідна кількість — на профіль підписалося майже 7000 користувачів.

@ze.billie

Реагувати на неочікуваний фан-арт можна по-різному, але найкраще — з гумором. Фантазія шанувальників не має меж:).  

Нагадаємо, що Володимир Зеленський одружений з Оленою Зеленською, яка тепер стала першою леді України. Про її останню зустріч із дружиною прем’єр-міністра Ізраїлю дізнаєшся з відео: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Також читай інші новини про Володимира та Олену Зеленських:

1. Битва образів перших леді: Олена Зеленська проти Меланії Трамп

2. Володимир Зеленський уперше показав дітей

3. Володимир і Олена Зеленські зворушливо привітали 15-річну доньку з днем народження

4. У мережі з'явилося рідкісне архівне фото Володимира й Олени Зеленських

Новини по темі