Людмила Барбір: «Вірю, що скоро зможу обійняти свого сина, своїх рідних, друзів і планувати наше майбутнє разом»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Людмила Барбір: «Вірю, що скоро зможу обійняти свого сина, своїх рідних і друзів і планувати наше майбутнє разом»

З перших днів війни ведучі "Сніданку. Онлайн" з глядачами.

Поділитися:

Команда ранкового шоу продовжує бути поруч зі своїми глядачами та підтримувати їх у важкі часи війни. Улюблений ранковий проєкт «Сніданок з 1+1» продовжує жити у новому форматі – «Сніданок. Онлайн». Подивитись проєкт можна у прямому ефірі на YouTube та в ефірі телеканалу ТЕТ щодня з 10:00 до 13:00.

Постійними ведучими «Сніданку. Онлайн» з перших днів війни є Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, до яких позмінно приєднуються колеги – Володимир Рабчун, Костянтин Грубич, Олександр Попов. У прямому ефірі обговорюються оперативні новини про ситуацію в Україні, відбувається спілкування з експертами різних галузей, публічними та звичайними людьми, які допомагають українцям підтримувати моральний стан та силу духу.

Ведучі «Сніданку. Онлайн» діляться власними переживаннями, спілкуючись з героями рубрики «Щоденники війни», в яку трансформувалися прямі включення глядачів з усіх куточків країни.

«Ми навчилися розрізняти, коли летить ракета і її збиває ППО, і коли над нами летить безпілотник. Це страшно. Раніше нам розповідали, що діти на окупованих територіях могли розрізняти зброю та вид ракет, що летить по звуку і по часу. Так само і ми зараз», — зазначила Людмила Барбір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВедуча 1+1 Марічка Падалко в умовах війни влаштувала сюрприз сину на 15-річчя

Ведуча вчора зробила допис в Інстаграм, в якому розповіла, що в перший день війни відвезла сина в Карпати до мами і відразу повернулся, аби бути поруч з глядачами, в ефірах національного  телемарафону і "Сніданку ONLINE".

"Саме тут можу бути найбільш корисною зараз. Працюємо разом з колегами, щоб ви мали лише перевірену і достовірну інформацію.  Тримаємо зв'язок з кожним куточком України. Збираємо історії людей і ведемо щоденники війни разом. Віримо у наші ЗСУ і тероборону і кожного з нас. Світло та добро обов’язково переможе! Все буде Україна! Вірю, що скоро зможу обійняти свого сина, своїх рідних і друзів, повернутися до звичного життя і планувати наше майбутнє разом. Слава Україні!"

Нагадаємо, ведучі 1+1 активно беруть участь у волонтерській роботі: Соломія Вітвицька закуповує, готує їжу для захисників та розвозить її, Неля Шовкопляс займається координаційною роботою (поселяє людей в Україні або вивозить їх за кордон, орієнтує щодо пунктів медичної допомоги) тощо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВнесок ведучих 1+1 у боротьбу з агресором: Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко про ефіри, медіаборотьбу та забезпечення тероборони

Новини по темі