Видовищне шоу та зіркові гості: 5 причин, чому варто подивитись концерт Артема Пивоварова

Видовищне шоу та зіркові гості: 5 причин, чому варто подивитись концерт Артема Пивоварова

Видовищний концерт Артема Пивоварова можна подивитись на 1+1 Україна: коли він буде в ефірі

Поділитися:

13 липня о 22:20 на 1+1 Україна не пропустіть концерт Артема Пивоварова «Вірність. Стійкість. Гідність», який приурочений до Дня української державності. Це високотехнологічне шоу, яке 19, 20 та 22 квітня пройшло в Палаці Спорту. Воно вражає не тільки своїм масштабом, а й наявністю багатьох технічно складних елементів.

5 причин подивитись концерт Артема

Артем Пивоваров

1. Акробатичні номери під час виступу. Протягом концерту можна Артем Пивоваров не лише запалював публіку співами й танцями, а й виконував небезпечні трюки, до виконання яких готувався з професійним каскадером. 

2. Додатковий оркестровий концерт. На сцені окрім самого Артема Пивоварова можна побачити й Капелу ім. Ревуцького та НАОНІ, які нагадали глядачам про спільні знакові концерти в Палаці Україна та перетворили шоу в Палаці Спорту на великий оркестровий концерт.

3. Поява артистки Klavdia Petrivna. Попри те, що вона зберігає свою анонімність, це була її перша поява перед публікою саме на концертах Артема Пивоварова. Артисти презентували глядачам спільну роботу «Барабан».

4. Неймовірна підготовка команди до виступу. Над створенням цього неповторного шоу працювало близько 500 людей, підготовка тривала понад 6 місяців, монтаж сцени – 7 днів. Було залучено найпотужнішу команду, що відповідала за звук, світло та екрани.

5. Високотехнологічне оформлення шоу. Загалом було використано 600 світлових приладів, 500 м² LED-екрану та 20 км кабелю. До того ж було завезено 30 фур з обладнанням та залучено 9 технічних підрядників, а саме шоу знімалося на 20 камер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вірність. Стійкість. Гідність»: шоу Артема Пивоварова в столичному Палаці Спорту покажуть на 1+1 Україна

Новини по темі