Переможець "Голосу країни-10" Роман Сасанчин обвінчався зі своєю дружиною (фото)

20-річний Роман Сасанчин обвінчався зі дружиною: фото
instagram/sasanchyn_family

Пара зробила новий серйозний крок у стосунках.

Поділитися:

Переможець проєкту "Голос країни-10" Роман Сасанчин повідомив прекрасну новину. Разом з дружиною він вирішив зв'язати себе узами шлюбу перед Богом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми більше не сім'я", — дружина переможця "Голосу країни-10" Романа Сасанчина шокувала підписників заявою

Так, Роман Сасанчин та його обраниця Іванна обвінчалися, про що повідомила сама наречена в Instagram. На своїй сторінці вона розмісила фото з вінчання у церкві, яке проходило у селі Велика Березовиця на Тернопільщині. Для важливої події пара обрала національний український костюм — вишиванку. 

"Цей день настав! Ми взяли шлюб. Емоції дуже круті, в середині одразу відчулась легкість. Насправді ми дуже довго думали, бо в державному шлюбі розлучитись можна в любий день, а розлучитись церковно вже неможливо, хіба хтось недай Бог помре. Обдумавши все добре ми наважились на цей крок ! І це є правильне рішення. Ми впустили Ісуса в наші серця", — поділилася емоціями Іванна.

Нагадаємо, на початку грудня 2021 року Роман Сасанчин та Іванна офіційно стали чоловіком та дружиною. Тоді дівчина знаходилася на останньому місяці вагітності. А вже 30 грудня у закоханих народилася донька Елізабет.

Новини по темі