З Днем Андрія: привітання у віршах та листівках

З Днем Андрія 2023: привітання у віршах та листівках
Unsplash

Привітання для Андрія у День ангела у прозі, віршах та картинках.

Поділитися:

30 листопада за новим календарем православна церква вшановує пам’ять святого Андрія Первозваного, першого апостола з дванадцяти, учня Ісуса Христа, якого в народі ще називають Калита.

Андрій — чоловіче ім'я, яке походить з давньогрецької мови та означає «вступає в бій» або «той, який вміє протистояти». За другою версією це ім'я Андрій означає «мужній» або «хоробрий». Як привітати Андрія з Днем ангела?

З Днем ангела Андрія: привітання у прозі

►З Днем Андрія! Сьогодні твій свято — час радості, щастя і натхнення. Нехай кожен момент цього дня буде наповнений теплом душі, яскравими посмішками та незабутніми враженнями. Бажаю, щоб кожне твоє бажання сьогодні здійснилося!

►З Днем ангела, Андрію! Нехай цей день принесе величезну порцію позитивних емоцій, натхнення до досягнення нових висот і віру в власні сили. Бажаю, щоб твоє життя було наповнене світлом, радістю та успіхами на всіх життєвих шляхах!

►З Днем ангела, Андрію! Нехай цей чудовий день буде сповнений тепла родинного затишку, щирої дружби та безмежної любові. Бажаю, щоб ти завжди був оточений вірними друзями та рідними, які завжди підтримають та допоможуть в скрутний момент.

►Дорогий Андрію, з Днем твого ангела! Нехай сьогоднішній день буде наповнений чарівними моментами, незабутніми враженнями та приємними сюрпризами. Бажаю, щоб кожен день твого життя був сповнений радістю, впевненістю у собі та реалізацією мрій!

►З Днем ангела, Андрію! Цей святковий день — час для нових початків, досягнень та великих здобутків. Нехай твоя дорога у житті буде освітлена щасливими моментами та заповнена великими досягненнями. Бажаю, щоб кожен день був для тебе причиною радості та вдячності за життя!

З Днем ангела Андрія 2023: привітання у віршах

►З Днем Андрія Первозваного!

Хай щастить завжди тобі,

Щоб і наодинці, і в юрбі

Почувався завжди бездоганно!

Гарний настрій і відмінних друзів мав,

Легко жив і добрі гроші заробляв!

►У це велике світле свято

Бажаю віри і наснаги.

Щоб все вдавалося в житті,

Стабільності і рівноваги.

Хай Ангел вас оберігає,

І лихо завжди відганяє.

Хай береже він вас від зла,

Здоров’я кожному й добра.

►У день Ангела бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров'я

І хай тебе оберігає Бог!

Від твоїх помислів і дій,

І хай завжди цінують люди

Тебе й діла твої, Андрій.

Привітання з Днем ангела Андрія листівки (привітання у картинках)

З Днем Андрія

З Днем Андрія

З Днем Андрія

Фото: Unsplash

Новини по темі