Женя Кот із дружиною влаштували екзотичне весілля на острові 

Женя Кот зіграв весілля у найромантичнішому куточку світу (ФОТО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Лідія Тропман, viva.ua

Церемонія відбулась на райському Таїті. 

Поділитися:

У січні цього року хореограф Женя Кот і його кохана, зірка pole dance Наталія Татарінцева офіційно стали чоловіком та дружиною. Після трьох років стосунків молодята обмінялася обручками в РАЦЗ, а весільну церемонію вирішили відкласти. Справа в тому, що вже тоді вони знали, де саме має відбутися особливе свято. 

Рік тому Женя і Наталя були на гастролях на острові Таїті, розташованому в Тихому океані. Райський екзотичний куточок неабияк вразив закоханих, і вони вирішили, що в майбутньому обов’язково туди повернуться і зіграють весілля згідно з місцевими звичаями. Так і сталося! Подробицями розкішної церемонії Женя і Наталя поділилися із журналом Viva!

Ми два роки мріяли про це свято і уявляли собі, яким воно буде. І ось найкращий момент нашого життя настав. Ми щасливі! — зізнався хореограф. 

Наталія Татарінцева додала, що для весілля вони обрали пляж острова Муреа. Мальовничий і романтичний куточок втілив усі мрії подружжя про ідеальне свято.

«Муреа вважається раєм для молодят. За формою острів нагадує серце. Ну, і антураж відповідає романтичному настрою: білосніжний пісок, бірюзова вода, приголомшлива природа, комфортабельні бунгало! Це один із найбільш мальовничих островів Французької Полінезії, провести тут весільний обряд приїжджають пари з усього світу», — розповів Женя. 

Після урочистої церемонії Кот і Татарінцева затрималася на Таїті ще на деякий час, об’єднавши весілля з медовим місяцем: 

Ми подорожували по сусідніх островах, це і був наш медовий місяць.

Плавали з акулами, годували рибок, спостерігали за смішними маленькими крабиками, яких там дуже багато. Насолоджувалися приголомшливими пейзажами: природа в цих місцях неймовірна, чого тільки варті види пальм! Їли найсмачніше кокосове морозиво за спеціальним рецептом шеф-кухаря готелю. Захоплювалися видом тропічних квітів і жадібно вдихали їх аромат. Це був магічний тиждень, кожну хвилину якого хотілося перетворити у вічність!».

Цікаво, що дружина Жені Кота, Наталія Татарінцева — не лише гімнастка і чемпіонка світу з pole dance, а й сертифікований дієтолог. Саме вона допомогла чоловіку досягти його найкращої фізичної форми і стати одним з найсильніших учасників «Танців з зірками». Нагадаємо, що зовсім скоро стартує третій сезон проекту. Слідкуй за новинами на нашому сайті та дивись анонс:

Більше новин про Женю Кота і його дружину:

1. Женя Кот одружився із зіркою pole dance

2. Женя Кот зізнався, як дружина надихнула його завжди бути у формі

3. Женя Кот про дружину: «Мій ідеал поруч зі мною»

Новини по темі