Зіркові пари, чиє кохання зародилося на знімальному майданчику

Зіркові пари, чиє кохання зародилося на знімальному майданчику | 1+1
Фото: Getty Images

Почуття з першого кадру.

Поділитися:

Коли дивишся зворушливий фільм про кохання чи стрічку з гарячими відвертими сценами, мимохіть ставиш собі питання: як акторам вдається так переконливо «грати» в почуття і не переходити межу? Виявляється, вдається це далеко не всім. Та й хіба це погано? Кінематограф і телебачення спільними зусиллями подарували світові чимало міцних пар – і їхні романтичні стосунки справді надихають.

Редакція 1plus1.ua зібрала п’ять найкрасивіших історій кохання, що взяли початок зі знімального майданчика. Більшість із них тривають і досі. А деякі – вже завершилися, хоча тривали багато років. Та всі вони доводять: доля пише найцікавіші сценарії.

Рухай повзунок, аби зазирнути в минуле.

Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт

Гучний розрив цієї епатажної пари увесь світ обговорює протягом останніх трьох місяців. Відтоді як Майлі покинула коханого заради дівчини, ніхто й не згадує, що у неї з актором були тривалі та сповнені ніжності стосунки.

Їхнє знайомство відбулося 2009 року на зйомках мелодрами «Остання пісня». Майлі й Ліаму випало грати закоханих, чиї почуття сильніші за батьківські заборони та відстань. Персонажі видалися глядачам дуже переконливими – мабуть, ще й тому, що між акторами справді виникла симпатія. Колеги за знімальним майданчиком пригадують, що це було кохання з першого погляду. І йому судилося досить довго прожити: стосунки зірок тривали десять років і увінчались весіллям.

Міла Куніс і Ештон Кутчер

Вперше Міла та Ештон зустрілися на зйомках популярного телесеріалу «Шоу 70-х» 1998 року. У кадрі вони грали закоханих – там же відбувся їхній перший поцілунок, втім насправді між акторами не було й натяку на романтичні стосунки. Після проекту в Міли був роман із зіркою «Сам удома» Маколеєм Калкіним, а Кутчер одружився з Демі Мур.

Кохання між акторами спалахнуло аж 2012-го, хоча довгий час вони в цьому не зізнавалися. Тоді зірки знову зустрілися на знімальному майданчику серіалу «Два з половиною чоловіки» – і більше ніколи не розлучалися. 2014 року Міла і Ештон заручилися і тепер виховують двох прекрасних дітей.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі

Довгий час Пітта і Джолі вважали найкрасивішою парою Голлівуду. А познайомилися вони на знімальному майданчику відомого фільму «Містер і місіс Сміт». Цікаво, що спершу між акторами були неприязні стосунки: Бред вважав свою партнерку капризною, а Анджеліна називала його зарозумілим. Втім, сценарій зробив своє – і пристрасні зйомки розпалили вогонь почуттів.

Стрічка вийшла у прокат 2005-го – того ж року Пітт і одружився з Джолі. Вони прожили разом десять років, народили трьох дітей і ще трьох – всиновили.

Кіт Герінґтон і Роуз Леслі

Як пристрасно зав’язалися стосунки цих двох акторів – бачив увесь світ. Кіт і Роуз зіграли закоханих у популярному серіалі «Гра престолів», і попри швидкоплинний роман їхніх персонажів встигли знятись у еротичній сцені.

Цікаво, що зірки були знайомі ще до зйомок у серіалі, проте їхнє кохання зародилося саме в кадрі. Ось як ніжно Кіт Герінґтон пригадує свої перші почуття до Леслі:

«Знімальний майданчик став місцем, де я відчув, що закохався. Якщо ви вже відчуваєте романтичний інтерес до когось, а потім разом граєте любов на екрані, то закохатися в цю людину зазвичай не складає ніяких труднощів».

Нагадаємо, влітку 2018 року пара відсвяткувала весілля в Шотландії.

Раян Гослінг і Єва Мендес

Їхня романтична історія почалася зі зйомок зворушливого фільму «Місце під соснами» – у ньому красень Раян і спокусниця Єва зіграли закоханих. Щоправда, спершу ніхто не зважав на «інтрижку» між акторами. Річ у тім, що для Гослінга не вперше було починати роман на майданчику: саме так до цього зав’язалися його стосунки із Сандрою Буллок («Відлік самогубств») і Рейчел Мак-Адамс («Щоденник пам’яті»).

Та вже восьмий рік поспіль Раян і Єва доводять, як усі помилялися. Сьогодні їх за правом називають найміцнішим подружжям Голлівуду. Попри свою славу, актори вправно ховають особисте від чужих очей, не знімаються разом для глянців і не публікують спільних світлин. А Єва навіть покинула акторську кар’єру, аби виховувати їхніх доньок – п’ятирічну Есмеральду та трирічну Амаду.

Інші цікаві зіркові добірки:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі