Життя під час війни: Валентина Хамайко та Володимир Рабчун створили модний бренд для вільних та сміливих українців

Ведучі 1+1 Валентина Хамайко та Володимир Рабчун створили модний бренд одягу (фото)

Аби підтримати економіку України і допомогти ЗСУ.

Поділитися:

Наша перемога залежить від кожного з нас! Саме з такими думками ведуча «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко, її колега ведучий FREEДом Володимир Рабчун, а також стилістка Таня Богинич започаткували бренд одягу TAIYŌ.

В перекладі з японської мови, taiyo (太陽, читай ТА-ЙО) означає «сонце». Місія бренду - створювати якісний і зручний одяг для вільних та активних людей, повернути бізнеси в Україну, збільшити кількість робочих місць і надавати нові приводи пишатися рідною країною!

«Тільки в підтримці одне одного можна вижити в цей непростий період, - вважає Валентина Хамайко. - Цей принцип є невідʼємною складовою частиною бренду TAIYŌ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вимкнули вуличне освітлення: що одягти на вулицю

Валентина Хамайко

Навесні 2022 року, через війну почали зачинятися бізнеси, зростало безробіття. Команда TAIYŌ зрозуміла, що треба об’єднуватись і потроху рухати економіку України.

«Хотілось бути корисним, допомагати, платити податки під час війни. У мене як у стиліста, було бажання працювати саме з одягом. Дуже зраділа, коли Валя і Вова підтримали мене у цьому», - каже Таня Богинич.

Володимир Рабчун

За словами Вови, ідею легко було підхопити: «Натхнення Тані передалось і нам з Валею. Цікаво було все - від творчості до благодійності».

На запуск бренду знадобилося всього 3 місяці. «Ми не знали, що з цього вийде, у нас не було грошей, ми просто хотіли підтримати одне одного. Це стало таким надихаючим моментом. Наші думки тепер були направлені в бренд і роботу, а новини, що пригнічували, відійшли на другий план», - додає Валя.

Наразі бренд випускає ексклюзивні колекції в обмеженій кількості (дропи). Спочатку планували шити лише жіночий одяг, але Володимир Рабчун наполіг на тому, щоб додати й чоловічу лінійку. Перший дроп складався виключно зі спортивних костюмів. Вже зараз асортимент розширився і команда активно працює над новинками.

хамайко

Рекламна кампанія була на повній підтримці друзів – запросили колегу з «Плюсів» Тімура Мірошниченко разом з його дружиною Інною, а також чоловіка Валентини Хамайко – Андрія Оністрата, який зараз служить на фронті у лавах ЗСУ.

«Ми рухаємось маленькими, але впевненими кроками, як Україна - до Перемоги» - каже Валентина Хамайко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитись графік відключень електроенергії в Україні

Володимир Рабчун, Таня Богинич, Валентина Хамайко

Формується ціла TAIYŌ-спільнота. Замовлення надходять з різних куточків світу.

«Польща, Німеччина, Канада, Ізраїль, Австрія, США, Грузія, Нідерланди. Там вже носять TAIYŌ. Кожного місяця частину із заробітку донатимо на благодійність. Зараз допомагаємо «Голосу країни» разом з «Повернись живим» та dobro.ua зібрати необхідну суму у 3 млн гривень на засоби аеророзвідки для ЗСУ. Долучайтесь і ви - закликає Володимир Рабчун.

А якщо це замовлення у межах Києва, то самі засновники - Валя, Таня і Вова власноруч доставляють їх своїм клієнтам, яких дуже цінують.

 

Новини по темі