Злата Огнєвіч стала співачкою року

Злата Огнєвіч стала співачкою року

Національна премія Золота Жар-Птиця вручила статуетки кращим співакам.

Поділитися:

Співачка Злата Огнєвіч стала тріумфаторкою національної премії Золота Жар-Птиця. Артистка отримала дві статуетки – в номінаціях «Dance-хіт» та «Співачка року».

Почувши своє ім'я на сцені з вуст генерального директора радіостанції «Хіт FM» Віталія Дроздова, Злата Огнєвіч не стримувала емоцій.

«Дякую! В мене просто немає слів! Так не можна людей лякати! Я думала, що поки я дійду до сцени, мене вдарить, і я впаду на підлогу!  Дякую своїй команді, вона в мене найкраща в світі. Дякую за пісні Михайлу Некрасову, який вміє писати хіти в різних жанрах. Друзі, що я хочу сказати: поки дивилась кадри з минулорічної премії, я побачила, що я трошки погладшала. Треба скинути пару кіло.

А головне - в мене з'явився альбом «Грані», дякую за те, що ви його слухаєте.

Дякую за це щастя і честь стояти на сцені. Обіцяю - в цьому році я вас не підведу!

Буде ще більше класних пісень, ще більше моєї виснажливої роботи і сьогодні я прийду додому і в мене буде цілих три золотих пір'ячка!», - промовила Злата зі сцени Палацу Україна. 

Нагадаємо, першу статуетку премії Золота Жар-Птиця артистка отримала в минулому році в номінації «Dance-хіт» за трек Танцювати. В цьому році артистка повторила минулорічний успіх в цій же номінації та додала до своєї колекції ще одну нагороду як «Співачка року».

У планах артистки вже в червні цього року тур по Америці і Канаді, а восени Злата Огнєвіч відправиться в тур по Україні, який охопить 35 міст та обіцяє бути наймасштабнішим в кар'єрі співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч розбурхала мережу спокусливим фото

Новини по темі