Злата Огнєвіч приміряла весільну сукню, гідну принцеси

Злата Огнєвіч приміряла весільну сукню, гідну принцеси (фото) | 1+1
Фото: @zlata.ognevich

Ніби зійшла зі сторінок казки…

Поділитися:

Співачка Злата Огнєвіч часто тішить шанувальників красивими трендовими образами. Так, у рамках Українського тижня моди артистка привернула до себе всі погляди пухнастою міні-сукнею, що підкреслила її спортивні ніжки. Але днями Златі таки вдалося по-справжньому здивувати прихильників: вона показала світлину, на якій зачаровує розкішною весільною сукнею. Та про зміни в особистому житті співачки говорити зарано: Злата продемонструвала білосніжне вбрання від українського дизайнера Андре Тана в рамках фотосесії.

Фото: @iryna_kotapska_official

Важко не погодитися, що співачці до лиця вишукана сукня від українського маестро. А з цією пишною спідницею вона справді нагадує казкову принцесу.

Нагадаємо, що нещодавно Злата Огнєвіч продемонструвала, як поєднувати головні тренди цієї осені. Надихнись стильною ідеєю від співачки за посиланням.

Також раніше знаменитість зізнавалася, якої форми прагне, аби почуватися королевою в будь-якому аутфіті. Подробиці дізнайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавого про Злату Огнєвіч читай на нашому сайті:

1. Злата Огнєвіч розкрила свій секрет стрункості

2. Красуня Злата Огнєвіч у вишиванці покаталася верхи

3. Пластична Злата Огнєвіч приголомшила розтяжкою балерини (відео)

Новини по темі