Знаменитості, які стали батьками у 2019 році

Зірки, які стали мамами у 2019 році | Добірка з фото | 1+1
​​​​​​​Фото: Getty Images

Зірковий бебі-бум.

Поділитися:

Наприкінці грудня саме час згадати, в житті яких українських та голлівудських знаменитостей цьогоріч з’явилося більше відповідальності. Про довгоочікувані та несподівані (звісно, для фанів) поповнення в зіркових родинах — у добірці від 1plus1.ua.  

Тіна Кунакі та Венсан Кассель

Фото: Getty Images

У перші дні нового 2019 року, поки ми доїдали олів’є і смакували мандаринами, колишній чоловік Моніки Белуччі ніжився на березі океану зі своєю 22-річною коханою. Тоді ж Тіна поділилася красномовною світлиною, на якій оголена

Чотири місяці потому народилася Амазоні. Для юної моделі дитина стала першою, а ось 52-річний Венсан Кассель вже досвідчений тато — має двох доньок. 

Наталія Холоденко

Фото: instagram/kholodenkon

Відомий український психолог, виявляється, вміє ошелешити. Вона не лише приховувала вагітність протягом дев'яти місяців (!), але й досі тримає в секреті ім’я батька. Після народження у березні доньки Вів’єн Наталія розповіла, що таємний коханий подарував їм квартиру і все в них дуже добре. 

Бурак Озчивіт і Фахріє Евджен

Фото: instagram/evcenf

Секс-символ Туреччини вмивався сльозами у квітні — за словами очевидців, не міг стримати радості від появи первістка. Красуня-дружина народила актору хлопчика Карана. 

Оскільки щастя полюбляє тишу, перше фото сина Бурака потрапило в мережу лише нещодавно. А дарма — відразу після народження малюка зірковому батьку , якщо він покаже Карана в рекламі. 

Меган Маркл і принц Гаррі

Хоча наша редакція і не ночувала в наметах під Віндзорським замком, пологів 38-річної герцогині Сассекської так само не могла дочекатися. У травні стало відомо, що у Меган Маркл і Гаррі народився син, якому батьки обрали благородне ім’я — Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор. 

Попри те, що зараз герцогиня і принц без проблем , одну з традицій вони таки порушили. Меган Маркл відмовилася позувати відразу після пологів — дала собі два дні на відпочинок.

Кім Кардашян і Каньє Вест

Фото: instagram/kimkardashian

Народивши доньку Норт і сина Сейнта, світська левиця з вагітностями вирішила «зав’язати» — і фігуру вберегти, і здоров’я. Але від бажання стати багатодітною мамою не відмовилася, тому невдовзі знайшла вихід. 

Доньку Чикаго, якій скоро виповниться два роки, Кім Кардашян і Каньє Весту народила сурогатна матір. У 2018-му пара знову скористалася її послугами, а вже в травні сповістила — вони стали батьками Псалма. Ім’я з релігійним підтекстом обрав Каньє, щоб подякувати вищим силам за такий подарунок. 

Сніжана і Сергій Бабкіни

Фото: instagram/babkin_official

Влітку в родині яскравого подружжя відбулося поповнення. Сніжана народила третю дитину — сина Єлисея. Впродовж усієї вагітності щаслива мама часу не витрачала — знімалася , займалося та, звісно, підтримувала чоловіка на концертах. 

А днями музикант презентував нову пісню «Лис», яку написав у пологовому будинку. За словами Сергія, текст йому подумки «передав» крихітний син. Ось таке воно — батьківство!

Лілія Подкопаєва та Ігор Дубинський

Фото: instagram/podkopayeva_official

Спостерігаючи олімпійської чемпіонки в світ, важко повірити, що кілька місяців тому вона знову стала мамою. Лише у вересні Лілія народила своєму коханому Ігорю Дубинському доньку Евеліну. А заразом подарувала двом своїм старшим дітям — 14-річному Вадиму і 13-річній Кароліні — сестричку. 

Рікі Мартін і Джван Йосеф

Фото: instagram/ricky_martin

Харизматичний співак завжди мріяв про велику родину — і тепер поступово йде до своєї мети. У січні Рікі став батьком втретє, а в жовтні — вчетверте. Доньку Люсію і сина Ренна йому та його партнеру Джвану Йосефу народжували сурогатні матері. До слова, як і двох старших дітей — двійнят Валентино і Матео. 

З 11-річними хлопчиками Рікі Мартін активно виходить у світ та бере участь у фотосесіях. А ось світлини малят — поки рідкість. Тому ти просто мусиш подивитися

Енн Гетевей і Адам Шульман

Фото: Getty Images

Не минуло й місяця відтоді, як 36-річна голлівудська красуня народила другу дитину. Вагітності Енн Гетевей не приховувала, а ось коли саме сталася радісна подія — досі не розповідає. 

Про поповнення стало відомо завдяки уважним папараці, які заскочили родину в оновленому складі під час прогулянки. Оскільки востаннє зірку бачили з вагітним животиком на початку листопада, шанувальники припускають, що малюк з’явився на світ у його другій половині. 

Щодо старших дітей знаменитостей, багато з них щосили намагаються вийти з тіні своїх відомих батьків. Кому це вдається найкраще, дізнаєшся з відеосюжету ЖВЛ:

Також читай інші добірки:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі