Хто дізнається таємницю Зоряни? Не пропустіть нові серії "Обіцянки Богу"

Обіцянка Богу
Серіал "Обіцянка Богу": що покажуть у 13 та 14 серії

"Обіцянка Богу": які таємниці розкриються у 13 та 14 серії.

Поділитися:

З понеділка по четвер з 20:15 телеканал "1+1 Україна" транслює нову драму "Обіцянка Богу". Серіал розповість історію подолання одного з найскладніших випробувань для матері — важкої хвороби дитини. Героїня серіалу потрапить у химерне мереживо життєвих обставин, намагаючись врятувати свого сина.

"Обіцянка Богу": що покажуть у 13 серії

У 13 серії Артем зробить приємний сюрприз мамі, возз'єднавши її з молодшим сином. Родина збереться разом за святковим столом. Побачивши відсутність хлопчика у будинку, Зоряна обурено кидається на пошуки Богданчика. Марко спробує зупинити дружину, але марно. Зрештою святкова сімейна ідилія у будинку Стасі та Іллі переривається приїздом неочікуваних гостей. Рішення Марка розлютить Зоряну, що призведе до чергового конфлікту між ними.

Серіал Обіцянка Богу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я замовила цю роль у всесвіту", — Світлана Гордієнко про свою героїню-антагоністку в серіалі "Обіцянка Богу" та підтримку ментального здоров'я

"Обіцянка Богу": що покажуть у 14 серії

У 14 серії таємниці в родині Войтенків починають розкриватися. Марина дізнається, що мама Богданчика — Стася. Зоряна опиняється в скрутному становищі, коли отримує погрози від своєї родички. Олександр Миколайович спробує змінити прізвище Артема. На його думку, хлопець має належати до Войтенків. Як герої впораються з неочікуваними поворотами долі, дивіться сьогодні о 20:15 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А я була в сердечку?" — Валерія Ходос та Юрій Феліпенко записали кумедне відео по серіалу "Обіцянка Богу"

Новини по темі