Наречена втікатиме від новоспеченого чоловіка в Одруженні наосліп

Наречена-втікачка сьогодні в Одруженні наосліп
unsplash.com

Як зруйнувати щасливі будні за один вечір, дивіться сьогодні в реаліті-шоу.

Поділитися:

Сьогодні о 22:30 глядачі 1+1 побачать нову серію реаліті-шоу Одруження наосліп. Ведучі проекту Єгор Тополов і Олена Любченко підбиратимуть учасникам пару на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог Олена Любченко розповіла, що таке справжня близькість

Героями сьогоднішнього випуску стануть Марія і Максим. Запальна дівчина до 25-ти років встигла відвідати 25 країн. Вона вміє заробляти гроші, відчуває себе цілком самодостатньою і мріє зустріти свою половинку.

Я підкорила столицю, а тепер хочу, аби мій чоловік підкорив мене, ― зізнається Марія.

Головний критерій дівчини у виборі партнера ― щоб чоловік був морально сильнішим за неї. Вольова та впевнена Марія прагне відчувати себе тендітною та ніжною поруч із коханим.

Єгор Тополов вирішив познайомити Марію з фітнес-тренером Максимом.

Я ― крутий мачо, ― так описує себе чоловік.

Максим стверджує, що дуже добре відчуває енергетику людей, тож серце жінки може завоювати за 2-3 години. Неординарний красень мріє про дівчину, з якою зможе збудувати міцну та гармонійну родину. Обраниця Максима має бути впевненою в собі та довіряти йому. За словами психолога, Максим досить чуйний чоловік, тож зможе тонко реагувати на емоційні сплески Марії.

Учасники проекту сподобаються одне одному з першого погляду й одразу почнуть говорити про спільні риси обличчя й характерів. Парі буде доволі складно ділити спільний бюджет, але вони зрозуміють набагато важливішу річ ― їхні мрії про майбутнє однакові. Макс та Яна хочуть мати і рідних, і всиновлених дітей.

Щасливі та яскраві будні молодят зруйнуються в один вечір, коли Маші зателефонує колишня кохана Макса. Вона розповість, що чоловік регулярно піднімав на неї руку. У житті Марії раніше вже було насилля, тому вона дуже злякається. Учасниця проекту планувала обговорити з Максимом проблеми в їхніх стосунках, але після дзвінка його екс-дівчини не наважиться цього робити.

Я боюся з ним говорити, адже він може мене вдарити, ― зізнається Маша.

Невже помилки минулого зруйнують шанси Макса бути з коханою? Чи зможе дівчина повірити, що у їхніх стосунках фізичного болю не буде ― дивіться вже сьогодні о 22:30 у проекті Одруження наосліп на 1+1.

Нагадаємо, що у новому сезоні реаліті-шоу вчинки чоловіків здебільшого коментуватиме Єгор Тополов, а позицію жінок буде пояснювати Олена Любченко. Оскільки чоловіки та жінки по-різному інтерпретують одні й ті ж ситуації.