«Одруження наосліп» на «1+1»: психолог проекту Ірина Кириченко розповіла, як боротися з маніпуляціями в стосунках

Психолог Ірина Кириченко розповіла, як боротися з маніпуляціями в стосунках

Сьогодні, 2 липня, о 20:20 на телеканалі «1+1» покажуть п'ятий епізод сьомого сезону романтичного реаліті-шоу про стосунки «Одруження наосліп».

Поділитися:

Героями проекту стали успішні люди, які змогли побудувати кар'єру, але не змогли знайти особисте щастя. Ведучими сьомого сезону стали психолог Ірина Кириченко та телеведучий Даніель Салем. Пари підбираються психологами на основі емоційної, сексуальної і психологічної сумісності людей.

Головним героєм нового випуску став комерційний директор міжнародної нафтової компанії на ім'я Роман.

«За своє життя я заробив достатню кількість грошей. Я можу полетіти у будь-яку країну і купити все що мені захочеться. Раніше я полюбляв стосунки, які тривали не більше трьох місяців, але зараз прийшов час створювати власну сім'ю. У майбутній обраниці мені важлива зовнішність. Вона повинна бути красива і доглянута. Я добре ставлюся до пластичних операцій і мені подобається, коли у дівчини пухкі губи і довгі вії. Вона повинна вміти підтримати розмову, але я не хочу бачити біля себе академіка», - розповів про майбутню обраницю Роман.

Його «дружиною» на проекті стала майстер манікюру Юліана.

«Мій майбутній чоловік повинен бути успішним та заможним, щоб ми могли бути впевнені в завтрашньому дні і не думати про фінансові питання. Можливо у нього буде якась своя справа або свій бізнес. Я хочу, щоб він носив мене на руках, тому що я стану справжнім подарунком долі для нього», - сказала Юліана.

Однією з тем сьомого сезону стане маніпуляція у стосунках. Психолог проекту Ірина Кириченко розповіла, як боротися з маніпуляторами.

«Найчастіше маніпулятора обеззброює відкритість. Зазвичай, коли ми розуміємо, що нами намагаються маніпулювати, ми мовчимо і вдаємо, що не розуміємо, що відбувається. Коли людина так поводиться, то маніпулятор розуміє, що вона підтримуєте гру і приймає його техніки маніпуляцій. Важливо відразу припинити всі спроби і сказати: «Я звичайно розумію, що ти хочеш від мене щось отримати і намагаєшся мною маніпулювати, але на мене це мало діє». Коли ви показуєте, що розумієте приховані мотиви співрозмовника, то він відразу переводить розмову в інший вектор. Важливо все це робити з гумором. Тоді людина може поставити маніпулятора на місце, без агресії», - говорить Ірина.

Новоспечених молодят чекає політ на вертольоті, знайомство з колишньою дівчиною Романа, а також дозвілля зі свекрухою. З якими проблемами зіткнуться молодята, та чи сподобається наречена родині Романа, дивіться вже сьогодні о 20:20 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, «Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль і є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група «1+1 медіа», а в 2013, на C21 / FRAPA Format Award в Каннах, формат увійшов в топ-5 кращих форматів року.