«Одруження наосліп» на 1+1: на проект прийшла колишня дівчина лідера гурту Бумбокс Андрія Хливнюка

«Одруження наосліп» на 1+1: на проект прийшла колишня дівчина лідера гурту Бумбокс Андрія Хливнюка

Сьогодні, 16 липня, о 20:20 на телеканалі 1+1 покажуть сьомий епізод сьомого сезону романтичного реаліті-шоу під назвою «Одруження наосліп». Цього сезону ведучі проекту Даніель Салем і Ірина Кириченко допомагають знайти свою любов холостякам і холостячк

Поділитися:

Головною героїнею нового випуску стала діджейка на ім'я Яна:

У моєму житті було багато романтичних моментів. Мені присвячували пісні, і майже завжди я була музою для своїх чоловіків. Чотири роки я була у стосунках з лідером гурту Бумбокс Андрієм Хливнюком. Це була складна історія. У якийсь момент я відчула себе непотрібною і прийняла рішення розірвати стосунки. Мені потрібен чоловік з творчої сфери. Важливо, щоб у нього було гарне почуття гумору і нам було весело разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Одруження наосліп" на 1+1: психолог проекту Ірина Кириченко розповіла, як зберегти сім'ю

Її чоловіком на проекті став шоумен і бізнесмен на ім'я Олег. Він розповів про свою майбутню обраницю:

Я займаюся продюсуванням і творчістю, випустив 2 альбоми і 3 відеокліпи. Я був одружений два рази, і у мене є двоє дітей. З одною дружиною ми прожили три роки, з іншою сім років. На жаль, я навчився дружити, але не знаю, як зберегти любов. Ми залишилися в теплих стосунках з колишніми, і моя перша дружина хрестила мою другу дитину. Мені важливо, щоб дівчина була сексуальною, красивою. Сподіваюся, що я зможу закохатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Одруження наосліп» на 1+1: психолог проекту Ірина Кириченко розповіла, як боротися з маніпуляціями в стосунках

Однією з тем сьомого епізоду є синдром жертви у стосунках. Психолог проекту Ірина Кириченко розповіла, як розвивати в собі характер і розпізнати «жертву»:

Всі ми іноді в своєму житті буваємо «жертвами». Але одні люди надовго не затримуються в цьому стані, а інші живуть так десятиліттями. «Жертвою» може бути людина, яка завжди шукає винних у своїх проблемах і в тому, чому в житті все не складається так, як хочеться, постійно скаржиться на рідних, близьких, колег, сусідів і неприємного касира, який своїм виглядом або відповіддю зіпсував ранок. Така людина засуджує і критикує успішних, сильних, незалежних людей, тому що спостерігаючи таких особистостей, треба або рости, або їх знецінити. Коли щось відбувається, людина із комплексом «жертви» одразу шукає причини, чому вирішити проблему неможливо. Людина-жертва не відмовляє в проханнях і часто діє на шкоду собі. Тривалий час перебуває у стосунках, які її руйнують. Але це не вирок, за бажання життєву позицію можна змінити. Важливо просто почати працювати над цією проблемою. В першу чергу потрібно визнати в собі проблему і зрозуміти, чому ви робите з себе жертву. Потрібно почати себе поважати. Знайти те, що ви любите в собі. Запитайте себе: яка моя головна мета? Визначте свою життєву мету, і ви побачите, як ваше життя зміниться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Одруження наосліп» на 1+1: на телепроєкт за пошуком кохання прийде екс-міністр

Чи зможуть молоді зберегти сім'ю, дивіться вже о 20:20 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, «Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль і є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група 1+1 медіа, а в 2013, на C21 / FRAPA Format Award в Каннах, формат увійшов в топ-5 кращих форматів року.