Телеведучий Тімур Мірошниченко розказав, як разом з дружиною виховує дітей та про що мріють у їхній родині (ВІДЕО)

Чому Тімур Мірошниченко інколи спить окремо від дружини? – ЖВЛ
Соцмережі Тімура Мірошниченко

Чому подружжя перебралося з власної квартири в орендовану та як телеведучій справляється з двома дітьми, коли дружини нема вдома?

Поділитися:

Вперше Україна дізналася про ведучого Тімура Мірошниченка, коли він вів Євробачення в Києві. Пізніше він став ведучим нового денного шоу "Твій день". Нещодавно 1+1 оголосило, що тепер Тімур став ведучим ще одного шоу – "Маскарад"! Проте окрім цього, він люблячий чоловік та двічі татусь. Для ЖВЛ зірка розповіла, від чого відмовилась заради коханої, чому Тімур інколи спить окремо від дружини та чи справді їх сім'я така ідеальна, як на картинці в Instagram?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Особистість – найголовніший складник телебачення»: ведучий денного інфотейнмент-шоу «Твій День» на 1+1 Тімур Мірошниченко прикрасив обкладинку тижневика Арт Мозаїка

Зранку, коли дружина працює телеведучою на одному з каналів, Тімур самостійно доглядає за дітьми:

Знаєш, навіть коли вони виносять мозок (а таке відбувається через день), все одно бути бородатою нянею – це дуже прикольно. Ранок – це час для нас трьох.

Що телеведучий робить, коли в дітей розпочинається істерика? Тімур відповів, що вважає, що це нормально, адже Марк не вміє говорити й це єдина мова, якою він впевнено володіє. 

Та навіть коли двоє дітей верещать так, що чути на вулиці, зірку важко вивести з рівноваги: максимум, на що здатен татусь – це трохи підвищити голос. Коли ж і Тімур, і Інна зайняті, на допомогу приходять їхні батьки або ж няня. За смачну їжу відповідає дружина, а чоловік вважає, що кожна її страва – це витвір мистецтва. Проте Інна відмовилась від вживання м'яса! Чи зробив те саме Тімур? Розповів:

Ні, я не відмовився від м'яса, але звичайно його кількість зменшилася. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еліна Світоліна вийшла заміж: наречена у брюках, наречений у фіолетовому (перші весільні фото)

А ще, саме завдяки дружині, телеведучий почав стежити за тілом: Інна змотивувала Тімура своїми заняттями вдома. За кілька місяців зірка скинула понад 10 кілограмів. 

Цьогоріч подружжя отримало звання "родина року", а познайомилися вони у 2014 році на заході, який вів Тімур. От тільки молода юристка Інна довгий час не відповідала на залицяння ведучого:

Кажуть, що всім дівчаткам подобаються погані хлопці. Я теж звикла до них, і через це я так прискіпливо аналізувала наші відносини, допоки моя подруга не сказала: "Ти вгамуйся, бо він нормальний. Нащо ти псуєш ваші стосунки?". Виявилось, дійсно – нормальний! 

 Вони почали жити разом, але під спільним дахом зіткнулися з першими побутовими проблемами – Тімур виявився аж надто охайним:

Мені було морально складно: тоді ще майбутній чоловік дорікає, що я щось не так складаю та навіть проводив майстер-клас по складанню футболок. В мене й досі не виходить так складати. Буде ходити м'ятий на роботу. Тім примирився з тим, що я не "міс охайність" у квартирі та, нібито, все ок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двійнятам Олени Кравець виповнилося 5 років: зірка показала, як відсвяткували перший дитячий юбілей

Пара змирилася з недоліками одне одного й у 2018 справили весілля на 150 гостей! Того ж року в Мірошніченків народилася донечка Мія, а в січні 2020 – син Марко. Любов до чистоти від тата передалася і малечі: 

В Мії є така штука: навіть коли десь з'являється малесенька крапелька на одязі, треба одразу перевдягатися. Все: це трагедія.

Тімур сам може й перевдягнути, і навіть ліжко скласти. Нещодавно Мірошниченки влаштували велике переселення й почали орендувати квартиру, поки їх житло не здали в експлуатацію. Чому переїхали з попереднього, власного житла? Телеведучий пояснює:

Ту квартиру я купляв задовго до того, як зустрів Інну. Вона була замала та вже просто тріщала по швах від тої кількості речей, яку ми маємо. 

В цій квартирі є окрема кімната для дітей та спальня для дорослих, хоча телеведучий несподівано зізнався – не завжди спить із дружиною! Оскільки Інні о п'ятій вставати, маму не чіпають: вона спить, тато на караулі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведучий Тімур Мірошниченко анонсував про купівлю нової квартири: «Площа удвічі більша від попередньої»

Схоже на ідилію, чи не так? Проте навіть в такій ідеальній родині час від часу бувають непрості дні. Інна розповіла:

Якщо я не виспалася та змучилася за день, в мене нервішки шалять. Тім навпаки завжди в дзені.

Тімур розуміє, що інколи дружина кричить просто від перевтоми та що їй треба відновити сили. А от про ревнощі в цій родині від самого початку навіть не йшлося. Інна поділилася:

Коли ми тільки почали зустрічатися, а сказала Тіму, що лечу відпочивати зі своїм другом. Зараз він наш кум, проте тоді Тімур його ж не знав. Чогось в нього навіть око не здригнуло, сказав: "Ну то й добре".

З подругою, а нині – кумою, на фестиваль колись літав і сам Тимур. Подружжя переконане, що стосунки мають будуватися на довірі. Хоча хейтери інколи намагаються їх посварити. Чи вдається їм це? Дізнаєтесь із відео: