«Одруження наосліп» на 1+1: психологиня проєкту Ірина Кириченко розповіла про незалежні стосунки

«Одруження наосліп» на 1+1: психологиня проєкту Ірина Кириченко розповіла про незалежні стосунки

Cьогодні, 20 серпня, о 20:15 на телеканалі 1+1 покажуть дванадцятий епізод сьомого сезону шоу про стосунки «Одруження наосліп».

Поділитися:

За правилами сезону, телеведучий Даніель Салем та психологиня Ірина Кириченко на основі емоційної, сексуальної і психологічної сумісності підбирають пару одиноким холостякам і холостячкам, які досягли успіху в кар’єрі, але не знайшли особистого щастя.

Головною героїнею нового випуску стала 31-річна професійна pole dance танцівниця Анастасія.

«Мене вважають одною з найкращих танцівниць цього жанру. Я облетіла всю земну кулю з майстер-класами. Мене впізнавали на вулицях Бразилії, в літаках та аеропортах. В мене багато прихильників, але я — дівчина з характером, напевно тому не маю близької людини. Я сама собі бос, якщо щось вирішила, то так і буде. Мрію про успішного та сильного чоловіка, щоб він був моєю опорою», — сказала Анастасія.

Її чоловіком на проекті став 33-річний бізнесмен-мандрівник на ім’я Анатолій.

«Я займаюся організацією турів по всьому світу. Моє життя — це постійний рух. Я побував у 44 країнах та багато чого бачив. Довгий час не був готовий до родини, але зараз зрозумів, що мені не вистачає дружини поряд. Готовий розривати шаблони: нехай в будинку буде неприбрано, але нам буде цікаво та весело разом. Не хочу поруч мати «сіру мишку», а мрію по дівчину, яка буде мене окриляти та з якою я зможу йти вперед», — сказав Анатолій

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча про самопочуття після пологів, ім’я для сина, ексклюзиви на «Вечорі прем’єр» та новий сезон «Світського життя»

Одна з тем сьомого сезону — це незалежність в стосунках. Психологиня Ірина Кириченко розповіла, які стосунки можна назвати незалежними.

одруження наосліп

«Часто спочатку стосунків так хочеться показати свою любов, що багато хто забуває про себе, особливо це властиво жінкам. Вони розчиняються в житті чоловіків, перестають зустрічатися з подругами, мати свої захоплення, реалізовуватися, доглядати за собою і, нажаль, чоловіки втрачають інтерес до них замість очікуваної подяки. Тому особистий простір і інтереси — це важливо. Більшість людей прагне знайти того єдиного партнера, і в  цьому немає нічого поганого. Близькі стосунки — це чудово, особливо тоді, коли ми відчуваємо себе наповненими і нам цікаво проводити час удвох, можна говорити на будь-які теми та про життєві цінності. Але стосунки можуть бути і такими, що завдають болю і страждання. Такі стосунки називають співзалежними. Це означає, що ви настільки сильно поглинені партнером, що втратили свою ідентичність. Ваше добре самопочуття і самооцінка залежать від його схвалення, а його інтереси завжди важливіші ваших. Причина будь-якої залежності полягає в тому, що ми перекладаємо відповідальність за наш внутрішній стан на когось або щось зовнішнє. У чому відмінність залежного партнера від незалежного? Незалежний думає, що його кохають за якісь його якості, а залежний думає, що якщо його полюбили, то в ньому є щось добре. Людина не вірить, що його можуть любити просто тому, що він є. Як правило, до співзалежних стосунків схильні недолюблені діти, які отримували тільки умовну любов або не отримували її взагалі», — говорить Ірина Кириченко.

Чи зможуть молоді зберегти сім'ю, дивіться вже о 20:15 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, «Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль і є власною розробкою телеканалу.

У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група 1+1 медіа, а в 2013, на C21 / FRAPA Format Award в Каннах, формат увійшов в топ-5 кращих форматів року.