"Я не батько вихідного дня", — Нікіта Добринін у проєкті "Пісня мого життя" розповів про стосунки з сином після розлучення з Дашою Квітковою

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Нікіта Добринін про розлучення з Дашою Квітковою та батьківство

Нікіта Добринін у проєкті "Пісня мого життя" наважився на відвертість про розлучення та батьківство.

Поділитися:

Щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” виходить новий випуск проєкту Пісня мого життя. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості та телеглядачі будуть намагатися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Одним з героїв випуску став ведучий Нікіта Добринін

Нікіта загадав композицію "Секрет" гурту "Друга ріка". За його словами, ця пісня асоціюється з сином. Він поділився, що сам ріс без батька, і це вплинуло на його прагнення бути гарним татом для свого сина Лева.

"Ця пісня дуже особиста для мене. Вона про любов у моєму серці до мого сина. Це пісня про сенси, певний секрет між батьком та сином, про ваші стосунки. Я ріс без батька. В якийсь момент усвідомив, що все в житті можна виправити, доки люди живі. Батька я втратив в дуже ранньому віці. Напевно, що б я найбільше хотів зараз,  яким би він не був, якими б не були його стосунки з мамою, це просто побачити його очі, з ним поговорити. Тож, коли в мене з'явився син, я зрозумів, що хочу бути тим батьком, який завжди буде поруч. В нас будуть свої розмови, свої секрети, щось особисте. До народження сина я не усвідомлював, що настільки сильно можу любити, цікавитися людиною. Мені цікаво спостерігати за його досягненнями. Він добре розмовляє не лише українською, а й англійською. Мені хочеться давати йому максимум любові, щоб у нас було більше спільного.

Нікіта Добринін у проєкті Пісня мого життя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли доньки голодували, старша знаходила їжу", — Наталія Могилевська розповіла про прийомних доньок у проєкті "Пісня мого життя"

Ведуча проєкту Катерина Осадча запитала Добриніна про його розлучення з Дашою Квіткою та про те, як воно вплинуло на його стосунки з сином. 

"Не хочеться своє життя повністю присвячувати і триматися сім'єю виключно заради дитини. Хочеться бути чесним у своїх почуттях. Зрозуміло, що ти не можеш любити, коли не отримуєш взаємні почуття. На жаль, інколи почуття мають свій термін придатності. Можливо, ми дійсно обвінчалися, щоб оновити, отримати якусь нову енергію. Але якщо цієї енергії немає, нічого не складається. Проте я дуже щасливий, що в Лева саме ця мама. Я знаю, як Даша його любить, як сильно вкладається. Це видно по дитині. Я ні про що не шкодую. Все, що відбувається в моєму житті та відбувалося в нашому, вартувало того моменту, який є зараз — це наш син".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко у проєкті “Пісня мого життя” розповіла, яка композиція допомагала їй чекати чоловіка з фронту

Добринін зізнався, що дійсно боявся, що буде проводити менше часу з сином після розлучення. Проте він активно перебуває в житті хлопчика, проживаючи з ним важливі миті.

"Коли я викладаю якісь фото з сином в соцмережах, раніше переважно від жінок прилітали повідомлення. Я розумію, що це, скоріше, їхні травми. Вони писали: "О, батько вихідного дня" або "Яке ваше щастя, що мати дозволяє вам бачитися з дитиною". Бачитися з сином — це не прерогатива якась. Якщо ти справді хороший батько, чоловік, ти маєш бачитися з дитиною. Напевно, горе тій матері, яка буде забороняти спілкуватися з татом. В жодному разі я не батько вихідного дня, тому що я люблю свого сина і хочу в нього вкладатися".

Дивіться повний випуск проєкту "Пісня мого життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: KOLA зворушила до сліз ведучу "Пісні мого життя" історією про бабусю

Новини по темі