“Цей проєкт розкриває душу людини, він про щирість та життя”, — KOLA про спешл-епізод “Song of my life”

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Інтерв'ю співачки KOLA спешл-епізод Пісня мого життя (Song of my life)

Не пропустіть прем'єру проєкту!

Поділитися:

 

27 листопада о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться грандіозна премʼєра спешл-епізоду проєкту “Song of my life”, розробленого 1+1 media, FILM.UA Group та фінським продакшеном Yellow Film & TV. Це популярне форматне шоу стало справжнім суперхітом фінського суспільного мовника YLE, збираючи частку перегляду в понад 40%. Так, вперше в історії проєкту творці шоу запропонували зробити спешл-епізод, присвячений Україні, у колаборації з найбільшим українським медіахолдингом і продакшном. 

За правилами формату, чотири знаменитості розповідатимуть про пісню свого життя, яка має для них особливе значення. Зі свого боку, виконавці співатимуть ці пісні наживо, а гості, почувши той чи інший трек, муситимуть відгадати, яка пісня належить конкретному зірковому учаснику. Особливістю шоу є те, що ніхто з глядачів, навіть ведуча, наперед не знатимуть про вибір зірок. Переможе той, хто здогадається про пісні, обрані зірками, найбільше разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Український глядач полюбить цей проєкт на всі 200%, адже це дуже чесне шоу”, — LAUD про спешл-епізод “Song of my life”

Серед зірок, які беруть участь у шоу, — співачка DOROFEEVA, ведучий 1+1 та офіційний коментатор Євробачення в Україні Тімур Мірошниченко, фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя та подружжя спортсменів, які є національною гордістю, — Михайло Романчук та Марина Бех. Ведучою українського епізоду стала Катерина Осадча, а виконуватимуть пісні зірок популярні артисти KOLA та LAUD. Також під час епізоду лунатимуть пісні у виконанні фінських артистів Diandra Flores, Arja Saijonmaa, Kasmir, Irina, Jore Marjaranta, JP Leppäluoto.

Ми поспілкувалися зі співачкою KOLA про зйомки шоу, отримані емоції та суспільно важливі ініціативи на підтримку України. 

Дивіться “Song of my life” вже цієї осені на телеканалі ТЕТ, поки 1+1 виконує важливу місію – транслює Національний марафон «Єдині новини».

Поділіться враженнями від знімань шоу “Song of my life”: як вас зустріла фінська команда, що вони говорять про війну в Україні та як проходив знімальний день?

Перше, що хочеться сказати - це велике дякую тим людям, які роблять це неймовірне шоу! За запрошення та за ефір про Україну. Це найвідоміше шоу у Фінляндії, а, отже про те, які терористичні акти коїть росія в Україні — дізнається багато людей у Фінляндії. 

Під час зйомок все було дуже чітко і виглядало дуже спокійно, ніхто не нервував і все йшло виключно за таймінгом. Коли ми тільки прилетіли, нас зустрів водій з сумкою подарунків для кожного, там також була записка від організаторів шоу… Це був дуже теплий прийом, дуже красиве місто, де відбувалась зйомка, і неймовірні люди поруч. 

На що очікувати глядачам у спеціальному епізоді, присвяченому Україні, крім безпосередньої участі українських зірок?

На відверті історії життя героїв, а також на оригінальний формат шоу, який насправді дуже цікавий, та на мої щасливі очі від того, що мене запросили співати свою пісню на такий проєкт!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Фіни в захваті від героїзму і сміливості українського народу”, — Тімур Мірошниченко про проєкт "Song of my life"

кола

Фото: Nadi Hammouda / Yellow Film & TV / Yle_2

Під час знімань у залі були присутні українські переселенці, які через війну рф були змушені залишити свої домівки, які настрої панували на майданчику?

Атмосфера в залі була тепла, звісно, що я трішки нервувала, тому не могла роздивитися усіх, але відчувалося тепло. Вже після зйомки до нас підійшли наші люди і ми багато фотографувалися та обіймались. До речі, ми будемо співати з Владом (LAUD) і хором дітей фінальну пісню. Під час репетиції до нас прийшли три маленькі дівчинки з України і сиділи та просто слухали репетицію, це було дуже мило, в мене є світлина з ними.

Чи відрізняється підхід до створення форматних шоу у Фінляндії? Якщо так — у чому проявляються ці відмінності?

Звісно, що відрізняється, також відрізняється саме те, що ми бачимо на виході. Шоу роблять люди, за кадром і у кадрі, тому, звісно, що різні люди роблять різні шоу, плюс різні герої також впливають на те, яким буде ефір. 

Оскільки саме в цьому випуску були українці, все було майже як в нас в Україні. У фінів все чітко та за планом, у наших шоу мабуть все більше вибудовується на емоціях та відчуттях героїв. Також мене вразило те, що зйомка пройшла дуже швидко. Фіни не роблять багато дублів, типу зняли, було — все, супер, пішли далі. Ось це мені дуже сподобалось. Але, все ж таки…. Мабуть, наші шоу пронизані більшою душевністю, не знаю, чому, може тому, що всі, хто роблять шоу, а також герої, які беруть участь в ньому — це про їхнє життя. 

Хочу ще відзначити музичний бенд. Все настільки професійно, чітко та злагоджено… Ми були в шоці, тому що там було десь людей 10 з музичними інструментами, а все звучало настільки відпрацьовано і злагоджено, що було дуже зручно і комфортно співати. Але, звісно, що наша музична сім’я з “Танців з зірками” — це родина, і це дійсно найталановитіші музиканти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Фінляндія надзвичайно підтримує Україну", – Катерина Осадча про зйомку у фінському шоу “Song of My Life”

Як гадаєте, чи знайшов би проєкт “Song of my life” відгук серед українського глядача? Якщо так — за що слід полюбити цей формат?

Так, мені здається, що цей формат нам потрібен. Бо він розкриваю душу людини, він про щирість та життя героя. Думаю, що у нас ще немає такого шоу.

Чому наразі такі проєкти важливі для України та яке значення мають на культурному фронті?

Дуже і дуже важливі. Говорити про Україну, розповідати правду з таких майданчиків - це дуже важливо. Сьогодні ми маємо кричати та розповідати про війну скрізь, бо, звісно, що не всі знають, що насправді відбувається і в якій кількості. Я дуже рада, що маю сьогодні таку можливість — говорити правду людям з інших країн світу. Сподіваюсь, що це допоможе ще більше привернути уваги до України та нарешті закінчити цю війну!

кола
Фото: Nadi Hammouda / Yellow Film & TV / Yle_2

Новини по темі