Де та коли дивитися спецпроєкт Дмитра Комарова «Рік. За кадром» про залаштунки офісу Президента України

Рік. Херсон
Спецпроєкт Дмитра Комарова Рік За кадром - на телеканалі 1+1 Україна - дивитися

Керівник офісу Президента Андрій Єрмак показав, як виглядає ОПУ зсередини під час війни.

Поділитися:

Вже сьогодні, 2 червня, о 21.30 на “1+1 Україна” покажуть фінальний випуск спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром», у якому ви побачите залаштунки офісу Президента України та відкриють подробиці його роботи у воєнний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Інші варіанти піддаються дистанційному злому", — голова СБУ назвав єдиний безпечний пристрій та розповів, що може зробити ворог через телефон — "Рік. За кадром"

У новому випуску Керівник офісу Президента Андрій Єрмак показав, як виглядає ОПУ зсередини під час війни. Крокуючи темними коридорами з приглушеним червоним світлом та мішками з піском, він розповів журналісту, як організовувалась оборона будівлі, як ставляться до ризиків в ОПУ, а також прокоментував замахи на нього особисто.Також Андрій Єрмак розповів про повідомлення з пропозиціями здатися, які приходили впливовим політикам на початку повномасштабного вторгнення.

Крім того, Керівник ОПУ поділився, як і де відбуваються важливі зустрічі, та розповів цікаві внутрішні подробиці однієї з них. Він провів журналіста у кімнату, де проходила зустріч з Президентом Міжнародного комітету Червоного хреста Мір’яною Сполярич-Еггер у грудні 2022 року. Тоді Червоний Хрест не міг забезпечити доступ до наших військовополонених, посилаючись на відсутність мандату. Тож Андрій Єрмак без попередження іноземних гостей запросив дружину командира «Азова» Дениса Прокопенка Катерину, сестру морського піхотинця Волини Тетяну Харько та  Мар’яну Мамонову, вагітну медикиню, звільнену з російського полону. За його словами, це справило приголомшливий ефект на гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке ДРГ, чим займаються російські ДРГ в Україні та хто такі колаборанти: розповідає голова СБУ у проєкті "Рік. За кадром"

Не пропустіть завершальний випуск спецпроєкту "Рік. За кадром" вже сьогодні, о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі