"Інші варіанти піддаються дистанційному злому", — голова СБУ назвав єдиний безпечний пристрій та розповів, що може зробити ворог через телефон — "Рік. За кадром"

Рік. Херсон
Що ворог може зробити через телефон: голова СБУ назвав єдиний пристрій, який не піддається злому — 1+1

Голова СБУ Василь Малюк розповів про роботу своєї структури на тимчасово окупованих територіях.

Поділитися:

Голова Служби Безпеки України Василь Малюк у пʼятому випуску спецпроєкту Дмитра Комарова “Рік. За кадром” розповів про роботу своєї структури на тимчасово окупованих територіях, а також поділився, які технічні пристрої ворог може використовувати у своїх цілях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГолова СБУ Василь Малюк в інтервʼю для спецпроєкту Дмитра Комарова “Рік.За кадром” розповів про українських таємних агентів

Дмитро Комаров та Василь Малюк 1+1

Як працює СБУ на тимчасово окупованих територіях

У нас є спеціальні пристрої, завдяки яким ми в онлайні все слухаємо і документуємо. Наші очі та вуха є на тимчасово окупованих територіях усюди. Все, що можливо. Як і спеціальні технічні засоби. Ця робота здійснюється постійно.

Які технічні засоби допомагають збирати інформацію: що може гаджет

"Годинники це зазвичай виключення. Банально — гаджети, які сьогодні використовує кожен пересічний громадянин. Зрозуміло, що вони обладнані відеокамерами. 

Якщо телефон марки iPhone, то ворог дистанцйно туди залізти не може. Будь-яккі іншаа варіанти піддаються дистанційному злому. І в подальшому ворог може створювати паралельні сеанси, або в онлайні слухати те, що відбуваються, якщо пристрій лежатиме поруч. Вони можуть залізти в будь-який телефон, окрім айфона, але зрозуміло, що й ми аналогічно також працюємо, і наші оперативно-технічні сили і департамент кібербезпеки давно вже на голову вищі  в усіх напрямках".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров спростував російський фейк про інтерв'ю з Будановим (відео)

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Дивіться повний випуск спецпроєкту Дмитра Комарова “Рік.За кадром” з Василем Малюком: 

Новини по темі