"Мені сил не вистачило", — Валерій Залужний зізнався Дмитру Комарову, що змусило його плакати під час війни

Рік. Херсон
Залужний зізнався, що під час війни змусило його плакати (відео)
Instagram/komarovmir

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зізнався, що плакав після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Поділитися:

24 лютого, у день річниці повномасштабного вторгнення, на 1+1 Україна відбулась прем’єра авторського документального проєкту Дмитра Комарова "Рік". У проєкт увійшли репортажі Комарова з гарячих точок, рідкісні кадри з щойно деокупованих міст та ексклюзивні інтерв’ю з тими, чиїми руками та розумом створюється наша історія і майбутня перемога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це мій дім. Я тут живу рік", — президент України у документальному проєкті Дмитра Комарова "Рік" показав кімнату, в якій "живе" після початку війни

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний зізнався, що плакав після початку повномасштабного вторгнення, адже попри те, що він військовий, він  залишається і звичайною людиною. Про це Залужний розповів Дмитру Комарову для авторського документального проєкту "Рік":

"Скажу так, не хочеться зізнаватись у якихось слабкостях. Але я людина. Один раз я плакав, коли мама шукала свого сина. Він був пілотом вертольота і літав в Маріуполь. На момент, поки я з нею переписувався, у мене була надія. І в один момент мені доповіли, що на жаль, він загинув. І я вимушений був проснити ситуацію. Мама прислала мені його смс, яку він написав перед вильотом. Він написав, що він патріот, і коли його не стане, він хоче, щоб всі знали, що він був нормальною людиною. І коли я намагався з мамою якось це питання обговорити... мені сил не вистачило...".

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Дивіться повністю авторський проєкт Дмитра Комарова "Рік":

Новини по темі