"Це мій дім. Я тут живу рік", — президент України у документальному проєкті Дмитра Комарова "Рік" показав кімнату, в якій "живе" після початку війни

Рік. Херсон
Як та де живе президент України вже рік: Комаров показав ексклюзивні кадри (відео)
Instagram/komarovmir

В авторському документальному проєкті Дмитра Комарова "Рік" показали, де та як "живе" президент після початку повномасштабного вторгнення.

Поділитися:

24 лютого, у день річниці повномасштабного вторгнення, на 1+1 Україна відбулась прем’єра авторського документального проєкту Дмитра Комарова "Рік". У проєкт увійшли репортажі Комарова з гарячих точок, рідкісні кадри з щойно деокупованих міст та ексклюзивні інтерв’ю з тими, чиїми руками та розумом створюється наша історія і майбутня перемога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лютий. Рік незламності: Олена та Володимир Зеленські звернулись до українців у річницю повномасштабного вторгнення

Президент України Володимир Зеленський в авторському документальному проєкті Дмитра Комарова "Рік" показав кімнату на Банковій, де він живе останній рік з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Кімната, в якій мешкає президент, виявилася досить маленькою та скромною:

"Це мій дім. Я тут живу рік".

Володимир Зеленський показав кімнату, з якої робить звернення, а також кімнату, з якої провидить основні міжнародні дзвінки. На робочому столі у президента — світлина, на якій він разом з дружиною та дітьми.

"Ми звикли тут завжди вимикати світло, тому що бережемо, як можемо. Це вже як звичка", — зізнався президент України.

Володимир Зеленський показав Дмитру Комарову гардеробну та розповів, як та чому змінився його дрескод під час війни. Офіційний же одяг, а саме — ділові костюми — висять у захисних чохлах та чекають на перемогу. Президент України зазначив, що це — своєрідний символ мирного життя і він одягне піджак одразу після перемоги України.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Дивіться повністю авторський проєкт Дмитра Комарова "Рік":

Новини по темі