10 способів, як провести День святого Валентина тим, у кого немає пари

Як провести День святого Валентина, якщо в тебе немає пари
кадр із фільму "Щоденник Бріджит Джонс"

Оригінальні варіанти відсвяткувати 14 лютого, якщо ви ще не знайшли другу половинку.

Поделиться:

 

День усіх закоханих – свято, до якого можна ставитися по-різному. Проте, якщо ви ще не знайшли свою другу половинку – це не привід сумувати та витрачати час на поганий настрій. Пропонуємо кілька оригінальних способів, як провести День святого Валентина, якщо ви у пошуках кохання.

Запросити друзів

День святого Валентина – чудова нагода влаштувати вдома справжню вечірку. Запросіть кількох друзів без пар та порадуйте їх оригінальними рецептами закусок та глінтвейном. Приємний вечір для компанії можна завершити переглядом фільму чи серіалу.

Приготувати вишукану вечерю

Щоб потішити себе на 14 лютого, можна приготувати вишукану вечерю. Смачна італійська карбонара або запечена курка з овочами та сиром фета стануть ідеальним рішенням для цього. На десерт можна зробити кілька видів печива у вигляді сердець.

Подивитися фільм

Що може бути краще для приємного вечора наодинці, аніж хороша романтична комедія. Достатньо приготувати ароматне какао, загорнутися в теплий плед та насолодитися переглядом атмосферного фільму.

Читайте також: 5 найкращих жіночих фільмів для приємного вечора

Спробувати щось нове

Якщо ви давно мріяли сходити в театр, на виставку чи відвідати якийсь майстер-клас, День святого Валентина – прекрасна можливість це зробити. Таким чином ви приведете свій час із користю та задоволенням. Крім того, можливо там у вас буде нагода завести нові приємні знайомства.

Почитати

Якщо ви не знаєте, що робити на День святого Валентина, але давно планували прочитати якийсь жіночий роман чи книгу для саморозвитку, тоді саме час це зробити. Обирайте хороше видання та влаштовуйтесь зручніше. Ви і не помітите, як пролетить час.

Відвідати рідних

Не знаєте з ким провести День святого Валентина? Чому б не відвідати своїх рідних, яких ви давно не бачили. Приготуйте їм приємні подаруночки чи спечіть що-небудь смачненьке власноруч – і сміливо вирушайте в гості. Вечір, проведений з близькими людьми, буде наповнений теплом та любов’ю.

Читайте також: Поради психолога: Як спілкуватися з літніми батьками.

Присвятити час собі

Порадуйте себе на День усіх закоханих: увімкніть улюблену музику, приготуйте ароматний пунш та прийміть гарячу ванну. Вечір 14 лютого – чудовий шанс присвятити час собі, а також зробити кілька процедур для своєї краси: приготуйте скраб для рук чи маску для обличчя, аби шкіра була м’якою та сяйливою наступного дня.

Шопінг

Перегляньте свій гардероб. Якщо там не вистачає нової кофтинки чи взуття, тоді вирушайте за покупками. Пошуки нового вбрання відволічуть вас від сумних думок, а нові речі подарують приємні відчуття, знайомі будь-якій жінці. 

Читайте також: Зимовий гардероб: 7 речей, які повинні бути у кожної дівчини


 

Генеральне прибирання

День усіх закоханих – ідеальна нагода, щоб привести думки та свою оселю до ладу. Для цього можна організувати генеральне прибирання будинку, квартири, а може, навіть позбутися старих речей зі свого гардеробу. Так ви проведете час з неабиякою користю.

Як це робити, читайте у порадах експерта Таміли Чехович.

Швидкісні побачення

Speed dating або швидкісні побачення – справжня знахідка для людей, які не мають половинки та не бояться експериментувати. Це такі собі міні-вечірки, на яких жінки та чоловіки знайомляться один з одним по черзі. На спілкування учасникам такого заходу відводиться кілька хвилин, а потім вони міняються співбесідниками. Якщо хочете яскравих вражень на 14 лютого, то ця порада для вас.