Музичний продюсер «Голос країни» розповів про підготовку до концерту і показав свою дівчину

Голос країни

Руслан Квінта розповів, як наважився запросити Софію Ротару на свій концерт.

Поделиться:

У студію «Сніданок з 1+1» завітав музичний продюсер «Голосу країни» Руслан Квінта. Композитор розповів про роман з екс-солісткою NIKITA Наною та підготовку до свого концерту, який пройде вже 23 березня в Києві.

Руслан Квінта розповів, що перлиною його концерту стане Софія Ротару. Композитор розповів, що сильно хвилювався, перш ніж запросив народну артистку СРСР виступити на своєму бенефісі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музичний продюсер «Голос країни» відсвяткує 20-річчя творчості ювілейним концертом

Софія Ротару не виступала в Україні вже років 10, тому її поява на концерті Руслана Квінти – справжня сенсація. Композиторі зізнався, що він неймовірно щасливий, що вона погодилася взяти участь у концерті.

Я до цієї зустрічі дуже довго готувався. Потрапити в її настрій, в її стан і отримати той результат, який мене влаштовує – це багато чого вартує. Проте її все зацікавило і вона залюбки погодилася, – розповів Квінта.

Композитор, який створив для Софії Ротару чимало хітів, зізнався, що мріяв, щоб вона заспівала хоча б три пісні, а вона погодилася на всі п'ять.

Руслан Квінта та Софія Ротару товаришують протягом багатьох років. Композитор розповів, якою є зірка поза сценою. За словами музичного продюсера «Голос країни», Софія Михайлівна звичайна жінка, яка живе звичайним життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналіст «Голосу країни» представить Україну на «Слов’янському базарі»

Я вважаю, що такі люди послані всевишнім на цю землю, тому в неї якась місія. Перебуваючи з нею поруч, творчі люди можуть відчувати цей зв'язок. Мені з нею дуже комфортно, – зізнався Квінта.

Композитор також розповів, що він і досі багато чому вчиться у популярної співачки. Кожна порада, яку Софія Ротару давала Руслану Квінті по життю, принесла йому лише позитивний результат.

А ще у неї чудова кухня. Навіть на студію до нас Софія Михайлівна приїздила з судочками, – згадав Квінта.

Нагадаємо, що 23 березня відбудеться грандіозний концерт-бенефіс Руслана Квінти присвячений 20-річчю його творчості, музою якого стане сама Софія Ротару.

Новости по теме