Напруга на «Голосі країни-13» зростає: кому не вистачило всього два голоси до омріяного фіналу

Голос країни
Напружене голосування за участь Майрамік Авоян та Вероніки Коваленко на Голосі країни-13

На "кросбатлах" "Голосу країни-13" учасниці не вистачило 2 голоси, щоб потрапити до прямого ефіру.

Поделиться:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” з 21:00 відбувається показ восьмого епізоду європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімають у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Європейський "Голос країни-13" покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. У легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

Розпочався передостанній етап "Голосу країни" — "кросбатли". Раніше цей раунд проєкту називали "вокальні нокаути". Окрім нової назви, цьогоріч також змінили й правила: в одному протистоянні виступають учасники з різних команд, а тренери "кидають виклик" один одному. Переможця визначають глядачі в залі через голосування у спеціальному застосунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у крос-батли "Голосу країни-13": відомі всі учасники

Перші "кросбатли" восьмого ефіру розпочав Іван Клименко. За результатами попередніх "кросбатлів", у команді тренера залишилася лише Вероніка Коваленко, тож вона і стала першою учасницею нового поєдинку. Дівчина вже брала участь у "Голос. Діти", і з того часу розвиває власну кар'єру. Вона співпрацювала з багатьма українськими виконавцями, сама пише пісні та має популярний блог зі своєю творчістю. На "Голосі країни" Вероніка прагне продемонструвати свій талант та досягти нового успіху.

голос кросбатли вероніка коваленко

Іван Клименко вирішив довірити вибір опонента долі та покрутив пляшку, яка вказала на DOROFEEVA. Для цього "кросбатлу" тренерка обрала Майрамік Авоян. Через повномасштабне вторгнення дівчина була змушена виїхати до Німеччини, де почала працювати у McDonald's. Саме колеги запропонували дівчині взяти участь у "Голосі країни". Майрамік також раніше була на "Голос. Діти", і там зрозуміла, що хоче співати професійно. Ось чому вона знову вирішила спробувати свої сили у музичному проєкті.

голос кросбатли майрамік авоян

На "кросбатлах" учасники по черзі виконали підготовані пісні. Вероніка Коваленко заспівала "Біля серця" —  KOLA, автором якої є тренер Іван Клименко.

"Я з 13 років розвиваю себе як артиста... Мені відмовляли через те, що я недостатньо популярна. Те, що Ваня подарував мені цей шанс, дає мені відповідальність перед ним... Ця пісня покаже мене зовсім з іншої сторони", — розповідає Вероніка Коваленко.

Професійний вокал Вероніки підкорив глядачів. Виступ вийшов по-справжньому чуттєвим та ніжним.

голос кросбатли вероніка коваленко

Майрамік Авоян заспівала німецький хіт "In deinen Armen" — AYLIVA. Дівчина виступала у новому образі із майстериним вокалом. Вона заспівала емоційно, не в змозі стримати сльози.

голос кросбатли майрамік авоян

Після виступів Вероніки Коваленко та Майрамік Авоян тренери прокоментували їхні номери. Іван Клименко висловив гордість за учасницю зі своєї команди:

"Вероніка вміє сильно і потужно співати, вона показала це в минулих раундах. Та цього разу я попросив її показати своє серце, і їй це вдалося".

DOROFEEVA похвалила Майрамік за її старання:

"Майрамік надзвичайно світла людина... У мене було відчуття, що зараз дивлюся номер переможця "Євробачення"... Важливо, щоб на європейському сезоні звучали такі пісні.

Майрамік Авоян подякувала Німеччині за допомогу, проте сказала, що хоче повернутися в Україну:

"Дуже вдячна Німеччині за допомогу. Їздила додому на 4 дні, і я не була такою щасливою за цих півтора роки в Німеччині, як за 4 дні вдома. Дім — це там, де ти виріс, де робив перші кроки. У будь-якому випадку я повернуся в Україну."

За правилами "кросбатлів", глядачі шляхом голосування вирішують, хто пройде далі. З різницею лише у два голоси до фіналу потрапляє Майрамік Авоян. Вероніка Коваленко закінчує свою участь у "Голосі країни-13". Вона була останньою учасницею команди Івана Клименка, тож тренер до прямого ефіру йде лише з Анастасією Чабан.

Дивіться виступи Вероніки Коваленко та Майрамік Авоян, що транслювали на "1+1 Україна":

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

 

Новости по теме