"У кріслі тренера "Голосу країни" насправді бачив себе давно", — тренер вокального проєкту Артем Пивоваров

Голос країни
Можливість відкрити себе як музичного продюсера: Артем Пивоваров розповів про очікування від тренерства на Голосі країни-13

Артем Пивоваров розповів про зміни у своєму житті та творчості за час повномасштабного вторгнення.

Поделиться:

Цієї неділі з 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” покажуть другу частину "кросбатлів" європейського сезону Голосу країни-13”. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Голос країни-13”: всі виступи першої частини "кросбатлів" (відео)

Тренер "Голосу країни-13"  Артем Пивоваров в інтерв'ю facty.ua зізнався, що стало для нього найстрашнішим від початку повномасштабного вторгнення, пригадав як зустрів війну в Ірпені та розказав, наскільки неочікувано для нього було стати тренером вокального проєкту:

"Я ніколи не був учасником вокальних проєктів, а от у кріслі тренера «Голосу країни» насправді бачив себе давно. Це велика відповідальність для мене як для музиканта. До того ж я маю досвід співпраці з молодими виконавцями і сподіваюся знайти на «Голосі країни» талановитих людей, з якими зможу попрацювати і за межами шоу. Для мене цей проєкт — можливість відкрити себе як музичного продюсера. Зараз ми відстоюємо все українське, зокрема наші цінності. Це можливість познайомити світ з українською музикою, нашими талановитими людьми, а також привернути увагу до подій в Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ти знаєш, що ти людина”: тренер "Голосу країни-13" Артем Пивоваров представив нову роботу у межах проєкту “Твої вірші, мої ноти”

Артем Пивоваров 1+1

Артем Пивоваров поділився, які дії допомагають жити та працювати під час повномасштабного вторгнення:

"Мені, як і кожному українцю, болять страждання, через які зараз проходить наш народ... Я розумію необхідність підтримувати наших воїнів, які захищають наш дім, виборюють свободу і дають нам можливість проживати кожен день. З самого початку повномасштабної війни я беру участь у благодійних концертах на підтримку ЗСУ в Україні та за її межами". 

"У ці важкі часи я трансформую емоції в творчість. Я постійно пишу музику. За останні півтора року ми з командою випустили понад десять робіт з кліпами, більшість — у межах авторського проєкту «Твої вірші, мої ноти», що популяризує українську поезію через призму музики. Я гордий, що моя пісня «Маніфест» потрапила до шкільної програми. І я не планую зупинятися ні на день".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у суперфінал "Голосу країни-13": відомі перші фіналісти

Тренер "Голосу країни-13" пригадав найскладніші моменти свого життя за останні півтора року:

"Моє рідне місто Вовчанськ Харківської області було в окупації з першого дня повномасштабної війни. Це був важкий період, адже там перебували мої близькі. Майже півроку місто знаходилось під окупацією. Там залишилась моя мама. Звичайно, я дуже переймався за неї. Вона працює лікарем і ситуація була дуже складна. Ми не могли підтримувати постійний звʼязок, я дуже нервував. Не їхати з міста була позиція мами, ми з нею багато про це спілкувалися. Але коли до Вовчанська зайшли росіяни, зробити це було неможливо. Місто звільнили у вересні 2022 року і я безмежно вдячний за це Збройним Силам України. Насправді це була одна з найрадісніших для мене новин".

Артем пригадав і початок повномасштабного вторгнення:

"23 лютого переїхав до свого житла в Ірпені, яке будував два роки. Готувався розпаковувати коробки та облаштовувати житло. Але повномасштабне вторгнення порушило всі плани. Після двох днів, які я провів у підвалі, разом з командою зміг вирватися з міста та виїхати на захід країни".

Дивіться повний випуск останнього ефіру "Голосу країни":

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новости по теме