У мережі з'явилася зваблива фотосесія Тіни Кароль для Harper's Bazaar

Голос країни

Співачка розповіла іменитому виданню про ставлення до чоловіків та як виховує свого сина.

Поделиться:

Уперше, за 10 років свого існування, на обкладинці глянцевого видання Harper's Bazaar постала українська зірка. Нею стала співачка, тренер вокального шоу Голос країни Тіна Кароль. 

Сьогодні в мережі з'явилася повна версія фотосесії, яка зайняла в друкованій версії журналу рекордні 14 сторінок. В інтерв'ю глянцю співачка розповідала про себе, своє життя поза сценою, стиль, своїх кумирів і ставлення до чоловіків.

У фотосесії Тіна позує в розкішних вбраннях від Alexander Terekhov, Dior, Versace, Prada, Miu Miu, Maison Esve, Yanina Couture і Calzedonia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у розкішній сукні зачарувала виконанням української колядки 

На запитання, чи потрібен сучасній жінці чоловік, Тіна Кароль сказала:

"Як дівчинка, я розумію, що потрібен. Але, спілкуючись з жінками дорослішими і мудрішими, помічаю, що можна прожити повноцінне життя і без нього. Якщо чоловік – опора, то з ним знаходиш ще більшу силу, але якщо він тягар – втрачаєш себе. Життя з чоловіком-"якорем" нестерпне. Прощавай, гра! Прощавай, молодість! Це стосується і жінок. Партнери повинні надихати одне одного, а не обрізати крила, як би банально це зараз не прозвучало. Для чого потрібен чоловік? Щоб направляти жінку, але не керувати нею. Для здоров'я – психологічного і фізичного".

До того ж вона розповіла, як виховує свого сина: "Я не виховую його, а освічую. Він передусім освічує мене теж, вчить легкості, свободи, рухливості, вчить не зациклюватися. Всьому тому, без чого неможливо дитинство і творчість".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль без макіяжу, таємні ритуали і виснажливі репетиції: як співачка готувала всеукраїнський тур

Також співачка назвала декілька імен, якими вона щиро захоплюється:

"Таких багато, і це абсолютно різні жінки: від Мерилін Монро з її легкістю до Кайлі Міноуг із її прихованою силою. Що стосується стилю, то тут теж багато імен, одне з них – Алекса Чанг. Мені подобається, як вона виглядає – водночас і просто і складно, але завжди – природно. Витончена француженка Аймелін Валад ще... Жінку визначає не одяг, а енергія, яку вона випромінює". 

Новости по теме