Олексій Суханов розповів про важливість токшоу "Говорить вся країна" та назвав улюблені зимові свята

Говорить вся країна
Скоро
Олексій Суханов розповів про улюблені зимові свята

Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов дав нове інтерв'ю.

Поделиться:

Ведучий суспільно-важливого токшоу "Говорить вся країна", що виходить з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна", Олексій Суханов в інтерв'ю OBOZ.UA розповів про важливість проєкту, улюблені зимові свята та день народження.  

Олексій поділився, чому соціальне токшоу "Говорить вся країна" є важливим для суспільства навіть в умовах війни.

"Час від часу я чую вислови, що, можливо, такого роду телепрограми зараз не на часі. Але наполягаю, що саме це на часі. Війна спонукає нас до того, щоб ми змінювалися. А без таких програм це неможливо. Визнаючи, що є проблема, ми стаємо на шлях зцілення. Я багато пройшов подібного у росії, де вибудовували так звані "потемкинские деревни", створюючи ілюзію, що навколо все прекрасно. Нам не треба такого: давайте чесно дивитися на те, якими ми є, і змінюватися. І якщо історій для нашої програмі досі вистачає, значить, зміни йдуть не так, як нам би хотілося".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суханов розповів про особисте життя, думки про батьківство та новий сезон "Говорить вся країна"

 4 січня Олексію Суханову виповниться 50 років. Щоправда, святкувати день народження ведучий не любить. Улюбленими святами називає Різдво та Новий рік.

"Я не люблю свій день народження. І ніколи не любив. Але обожнюю Новий рік – це єдине свято, яке чекаю з дитинства. Особливо люблю підготовку до нього. Перше січня – то вже не те. Головне свято відбулося, а всі потуги дорослих його продовжити – це штучно. Мені таке не подобалося – зачинявся у своїй кімнаті. і був там сам. Ось Різдво буде 25 грудня – теж люблю. А оскільки ненавиджу все радянське, вже давно відзначаю Різдво на католицький манер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суханов розповів, яка історія програми "Говорить вся країна" йому запам'яталася найбільше

Дивіться "Говорить вся країна" з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новости по теме