Анна Кошмал розповіла про стосунки з містером Білорусь

Анна Кошмал розповіла про стосунки з хорошим хлопцем Кирилом Дицевичем
1plus1.ua

Молода актриса зізналася, який #ХорошийХлопець поза знімальним майданчиком.

Поделиться:

Анна Кошмал знялася в спокусливій фотосесіїНапередодні прем’єри серіалу «Хороший хлопець» молода та популярна актриса Анна Кошмал, яка зіграла одну з головних ролей у драмі, розповіла про стосунки з містером Білорусі Кирилом Дицевичем, роботу над своєю роллю та особисте життя.

У серіалі «Хороший хлопець», прем’єра якого відбудеться 27 березня, 22-річна Анна Кошмал зіграла амбітну бізнесвумен Дашу, що потрапляє в любовний трикутник.

Героїня не звикла поступатися своїми принципами й понад усе хоче довести своєму батьку, що вона з усім може справитися без його допомоги та грошей.

Анна Кошмал розповіла, як їй вдалося перевтілитися в роль Даші та зізналася, які насправді стосунки склалися в неї з головним героєм серіалу – Кирилом Дицевичем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест: Який #хорошийхлопець з «1+1» вам підходить

ГРА НА СУПРОТИВ

На початку Даша виступає достатньо зіпсованим персонажем. Не можу сказати, що вона погана, але Даша викликає достатньо неприємні почуття. Утім під час перегляду серіалу ставлення до дівчини буде часто змінюватися.

У всіх героїв «Хороший хлопець» є чітка мотивація. Нічого не трапляється просто так, і всі герої розвиваються протягом серіалу.

Життя Даші склалося непросто. Дівчина змушена доводити своєму батьку, що здатна на більше, ніж він думає. Через усе це вона поводиться дуже зухвало. Проте згодом її серце розтане, і Даша розцвіте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник «Голосу країни 7» знявся у новій драмі каналу «1+1»

Під час зйомок мені доводилося діставати з себе всю цю різкість, принциповість і рішучість.

Тому що я людина достатньо м’яка та добра, інколи навіть занадто. Мені завжди хочеться, щоб всі були задоволені.

Єдине, що поєднує мене з Дашею – це любов до екстриму. Я не можу дозволити собі часто йти на ризик, адже якщо зі мною щось трапиться, я підведу багатьох людей. Проте нещодавно я наважилася на стрибок із парашутом.

Мабуть, якби я була чоловіком, то зараз би десь служила в десантних військах.

Роль Даші в серіалі «Хороший хлопець» для мене стала дуже важливою, адже в мене була можливість розвиватися і як особистість, а не лише як актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпривабливіші українські акторки з серіалів «1+1» (фото) 

Коли я прочитала сценарій, я дуже захотіла прожити цю непросту долю. Даша проходить нелегкий шлях, тому я хотіла відчути це на собі.

КОЖЕН ЧОЛОВІК МРІЄ ПРО ТАКУ ДАШУ

Насправді Даша дуже вразлива. Як і будь-яка жінка, вона мріє зустріти сильного й гідного чоловіка, на якого зможе покластися, кому зможе довіряти.

Проте коли за сюжетом Даша нарешті зустрічає такого хлопця, їй доводиться боротися за своє щастя – вона потрапляє в любовний трикутник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконавець головної ролі у серіалі «Хороший хлопець» вразив схожістю з батьком (фото)

У житті я – це абсолютна протилежність своїй героїні. Я вважаю, що чоловіки повинні боротися за жінок, а не навпаки.

Я ніколи не потрапляла в любовні трикутники. Переконана, що чоловік повинен добиватися прихильності коханої жінки. Якщо ж він буде впадати зразу за кількома дівчатами, то мене це лише відштовхне від нього.

Кожен чоловік мріє про таку Дашу, але й кожна Даша мріє про такого Олега.

Довіра – це почуття. Ти можеш не знати, але на рівні інтуїції (а вона в жінок просто відмінна) розуміти, хто каже правду, а хто бреше. Олег (зіграв Кирило Дицевич – ред.) перевернув увесь світ Даші та змінив пріоритети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпривабливіші актори серіалів «1+1» (фото)

Проживши роль Даші, я зрозуміла, що як би складно нам не було, після темної ночі завжди настає світанок, новий день принесе правильні рішення.

Я думаю, що після перегляду «Хорошого хлопця», кожен глядач знову повірить в себе.

СТОСУНКИ З КИРИЛОМ ДИЦЕВИЧЕМ

У нас з Кирилом Дицевичем склалися гарні, але виключно професійні стосунки. Він дуже вимогливий до себе, й до тих, хто працює з ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль, Кошмал і Ходос зачарували весняними образами на презентації 

А ще він дуже хитрий (сміється – ред.). Кирило знає, що він красивий, і користується цим.

За сюжетом у нас з Кирилом у серіалі є чимало романтичних сцен. Впевнена, що закохані знайдуть чимало ідей для своїх побачень.

Особисто я б не проти була поїхати зі своїм коханим на берег моря і годувати чайок одного теплого вересневого ранку. Я не кажу, що хотіла б прожити життя Даші, адже її доля досить складна. Проте я б не проти повторити деякі романтичні побачення в реальному житті.

На мою думку, команда «Хороший хлопець» – одна з найкращих, із якою мені доводилося працювати.

Я дуже рада знайомству і можливості попрацювати з кожним із них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль отримала несподіваний подарунок від #ХорошогоХлопця

Нагадаємо, що в центрі сюжету серіалу «Хороший хлопець» – історія юнака Олега, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї нареченої Насті.

Вийшовши на свободу через шість років, він дізнається, що кохана його давно не чекає – вона вийшла заміж за немолодого успішного бізнесмена Ігоря Шеремета і народила йому дитину.

Її новоспечена падчерка Даша закохується в Олега, але, схоже, Настя не готова поступитися екс-коханим іншій.

Нагадаємо, що пісня Тіни Кароль стала саундтреком до нового серіалу «1+1»