Як завжди залишатися бажаною для свого чоловіка

Міняю жінку
09:30
Будние

Психолог Тетяна Семенова прокоментувала перший випуск нового сезону Міняю жінку.

Поделиться:

Сьогодні о 22:00 стартував 13 сезон сімейного реаліті-шоу Міняю жінку. Психолог проекту Тетяна Семенова поділилася порадами, як залишатися завжди бажаною та коханою. Про це, безсумнівно, мріють не тільки героїні реаліті, а й кожна жінка. Казка про прекрасного принца була свого роду інструкцією для багатьох з нас. Але от самі ми чомусь і не помітили, як змінюємось і більше не залишаємось милими, довірливими і відкритими світу принцесами. Ось деякі з типів жінок, в яких найчастіше перетворюються колишні принцеси:

Тип 1. Матуся. Така жінка намагається оточити чоловіка турботою та ще й сама зробить свій внесок у сімейний бюджет. Вона забезпечить чистоту і порядок в домі. Діти будуть доглянуті й ситі. Все підпорядковано одному - створити затишок і комфорт навколо коханого, інколи, на шкоду собі, своїм інтересам, свого сну і своєму зовнішнішньому вигляду. Тільки чомусь чоловік все одно незадоволений. Та й колишня принцеса стає дратівливою, втомленою і незадоволеною. Чому ж? Спробуймо здогадатися. Так! Ми позбавили його можливості відчувати себе ЧОЛОВІКОМ. Коли поруч жінка-нянька, чоловік стає інфантильним споживачем. У ньому прокидається маленький примхливий хлопчик, але ніяк не лицар з казки. Принци люблять принцес, а не домогосподарок.

Тип 2. Бойова подруга. Ця жінка завжди підставить плече і допоможе в бізнесі. Вона знає всіх друзів, можливо, і подруг свого чоловіка. Така дружина ходить з ним на рибалку, більярд і футбол. Вона за ним - у вогонь і у воду, вона повністю довіряє і розповідає йому про все. У неї немає секретів від свого чоловіка, але і його секрети - як на долоні. Та ось невдача - він все одно йде до іншої. Чого ж йому не вистачало? Все просто - ця книга вже прочитана. А чоловік прагне загадки, яку хочеться розгадати, біжить слідом за нездійсненною мрією.

Тип 3. Коханка. Її зброя - секс і доглянуте тіло. Графік на день заповнений салонами та фітнесом. Така жінка має гарні форми та струнку фігуру. Культ зовнішності і багата палітра інтимних секретів - здавалося б, чоловік буде прив'язаний навіки. Але чи так це? Не тільки сексом - чоловік хоче бути вислуханим та зрозумілим, особливо з плином часу, коли співвідношення жіночих і чоловічих гормонів хитнеться в бік жіночих (а природу не обдуриш!). Тоді все більше хочеться не стільки вогню і пристрасті, скільки тепла і затишку.

Тип 4. Баба Яга або Жінка-пилка. Ви не замислювалися, ким була Баба Яга в юності? Можливо, в хатинку-на-курячих-ніжках і в ступу з мітлою її штовхнули розчарування в прекрасному принці? Образи, комплекси і невиправдані очікування досі викликають злість на весь білий світ. Критика, докори, порівняння свого невдахи-чоловіка з іншими, претензії до всього світу, а не тільки до його низької зарплати і вічне невдоволення на обличчі роблять таку жінку в очах свого чоловіка небажаною. 

Тип 5. Муза. Вона поважає в чоловікові ЧОЛОВІКА, допомагає йому вірити в себе, пробуджує в ньому інстинкт захисника. Вона не втомлює його розповідями про свої секрети і подруг, не дошкуляє непотрібними питаннями. Вона не змінює своє тіло на догоду модним стандартам. Вона поважає себе і залишається сама собою. Вона природна і відкрита. Вона любить себе такою, яка вона є. Така жінка надихає чоловіка бути таким, про якого мріє кожна жінка.

В якому з цих типів Ви впізнали себе? Чи у вас поєдналися декілька із типів? Вибирати вам. Рецепти щастя кожен складає сам, але головними компонентами в рецепті під назвою «Як бути бажаною» обов'язково залишаються: повага до себе, вміння любити себе такою, якою ви є, не переносити образи минулого на весь білий світ, зустрічати коханого з радістю і говорити йому про те, як він важливий для вас.

І ще пригадаймо, як нас зустрічають наші домашні улюбленці. Вони біжать до нас на зустріч, крутячи хвостом, цілують нам руки і віддано дивляться в очі. Їм все одно, який у нас був день, скільки грошей у нас на картці, і як просуваються справи на роботі. Вони люблять нас мовчки і безумовно. Може, нам є чому у них повчитися?

 

 

Новости по теме