Стала відома дата прем’єри серіалу «Моя улюблена Страшко» на 1+1

Стала відома дата прем’єри серіалу «Моя улюблена Страшко» на 1+1

Вже 30 серпня о 20:45 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем’єра україномовного серіалу «Моя улюблена Страшко».

Поделиться:

Головні ролі виконають молода українська акторка, випускниця майстерні Льва Сомова Ірина Поплавська, та актор театру та кіно Олександр Соколов.

Напередодні великої прем’єри, телеканал 1+1 продовжує знайомити глядачів із акторами серіалу «Моя улюблена Страшко».

Так, наречену головного героя, успішну менеджерку Яніну у серіалі втілить відома акторка Дар’я Баріхашвілі. Дар’я зіграла і в фільмі «Пульс», який незабаром покажуть на телеканалі 1+1.

«Коли я дізналася, у який проект мене покликали на проби, то я неймовірно зраділа, бо «Дурнушка Бєтті» — це серіал з мого дитинства, фанатом якого я була. Мені неймовірно подобається моя героїня Яніна. Вона справедлива, чесна, відповідальна і вірна як в роботі, так і у коханні. Мені теж притаманна риса вірності. Я звикла віддаватись на 100 відсотків, як в стосунках, так і в роботі. Образ, який мені підібрали художники по гриму і костюмах, просто неймовірний, кайфую кожного разу, приходячи на майданчик. Вже з нетерпінням чекаю, коли «Моя улюблена Страшко» вийде на екрани», — коментує участь у серіалі Дар’я.

А от її подругу, яскраву та хитру секретарку Олю у серіалі зіграє українська акторка Тетяна Малкова. Акторка відома глядачам 1+1 по роботі у серіалі «Бідна Саша». 

«Для мене проби у серіал «Моя улюблена Страшко» були доленосними, адже в моєму персонажі я, як ніколи, змога виразити свій комедійний талант. Дуже вдячна кастинг-директору Яні Беднарській, яка розгледіла в мені ці грані. Моя Оля дуже оптимістично налаштована дівчина. З будь-якої, навіть найскладнішої ситуації, вона виходить з гордо піднятою головою, у неї немає безвиході. Вона для мене — символ 21 століття, адже нас в школі не навчають, як товаришувати, як досягати своїх цілей, як будувати стосунки з чоловіками, з колегами. Кожен проходить цей шлях так, як відчуває. І Оля — це людина, яку нічому не навчили і вона вчиться на власних помилках, напрацьовує свій досвід. Думаю, глядачам цікаво буде спостерігати за її внутрішньою трансформацією», — коментує Тетяна.

Також у серіалі зіграє відомий український актор Артур Логай, який втілить на екрані друга та колегу головного героя — Андрія. А от найкращого друга Насті Глушко Миколая зіграє актор Володимир Скорик. 

Підписуйтесь на особистий щоденник героїні ya_ne_strashko. У ньому вона ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному.

Нагадаємо, в інстаграм триває флешмоб під хештегом #Красивасерцем, в рамках якого користувачі можуть ділитися відвертими історіями булінгу, мобінгу, харасменту, сексизму та відчути підтримку від зірок та підписників, які також пережили психологічний тиск. Із такими проблемами і зіштовхнеться героїня серіалу «Моя улюблена Страшко» Настя Глушко.

До флешмобу #Красивасерцем у соцмережах може приєднатись кожен охочий. Якщо ви стикаєтеся із проявими насилля, зателефонуйте на Національну гарячу лінію для дітей та молоді за номером телефону 116 111 з мобільного або 0 800 500 225 з стаціонарного. Або за номером 15-47 у державну гарячу лінію для потерпілих від домашього насилля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, яка працює для забезпечення ґендерної рівності, миробудування, запобігання ґендерно зумовленому насильству , зокрема, домашньому насильству, забезпечення прав дітей, сприяючи впровадженню стандартів прав людини в усіх сферах життя суспільства та держави.

Україномовний серіал розповість історію Настя Глушко — талановитої розумниці, перфекціоністки, щирої і доброї дівчини. Яка після підліткових травм у стосунках і невмілих експериментів з образами вирішила, що буде крутим фінансистом і обов'язково очолить велику компанію. Для цього вона вчилася довго і наполегливо, поки інші дівчата фарбувалися і ходили на шопінг. Настя потрапляє в компанію своєї мрії, але там вона «біла ворона». Протягом серіалу Настя буде вчитися цінувати себе, приймати, не ховати навіть від себе свої справжні цілі. Також у серіалі піднімуть питання мобінгу, сексизму, об'єктивації, спілкування в інтернеті та інші проблеми, з якими сьогодні стикаються люди.

Над виробництвом серіалу на замовлення  1+1 працює українська кінокомпанія «Кінороб».