У Києві дівчата з пишними формами вийшли на подіум в образі гейш

Дівчата продефілювали в ексклюзивних кімоно.

Поделиться:

На телеканалі 1+1 триває показ реаліті-шоу Модель XL, яке кинуло виклик суворим стереотипам краси у світі моди.

Після масштабного кастингу, у якому взяли участь понад 2000 дівчат із пишними формами з різних куточків України та інших країн, суворе журіКатерина Осадча розповіла, як не стати мішенню для бодішеймерів та креативна група проекту відібрали 30 красунь. Їм доведеться пройти кілька випробувань, щоб потрапити до десятки найкращих та продовжити участь у проекті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 пишних красунь, які змінили світові уявлення про моду

Зокрема, сьогодні о 22.00 глядачі 1+1 побачать, як пишнотілі красуні вийдуть на подіум в образах гейш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Няня доньок Камалії приголомшила суддів Модель XL

Зйомки проекту «Модель XL» відбувались в самому серці Києва в одній із столичних галерей. Дівчата дефілювали на подіумі у яскравих кімоно з довгими рукавами. Цікаво, що вбрання для кожної дівчини створювали на замовлення спеціально для зйомок проекту. Найбільший розмір кімоно, яке довелося пошити для красунь, досягав XXXL. Різноманітні візерунки, зображення квітів і традиційних для Японії журавлів, які прикрашають кожне кімоно, розроблялись відділом стилю телеканалу 1+1 і розписувались вручну майстром. Довершували образ кожної дівчини стильна зачіска та вплетені у волосся квіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На подіум Модель XL вийшла палка прихильниця Андре Тана

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома модель «плюс-сайз» Тетяна Мацкевич розповіла, як полюбила своє тіло

Малюнки на кожному кімоно – це адаптація традиційних японських мотивів до сучасних модних тенденцій, – коментує головний стиліст каналу 1+1 Ольга Слонь.

Нагадаємо, проект Модель XL, який створений за німецьким форматом Curvy Supermodel, покликаний не тільки розширити сучасне поняття краси, але і допомогти простим жінкам стати впевненішими у собі, позбутися комплексів, стереотипів і полюбити своє тіло таким, яке воно є. У проекті 10 дівчат розміру плюс-сайз виконуватимуть різні завдання і боротися з власними комплексами під наглядом суворого і професійного журі, своїм прикладом доводячи, що природна краса – це не тільки здоров'я, але й привабливість, жіночність та сексуальність.

Дивіться новий цікавий випуск Модель XL сьогодні о 22.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке бодішеймінг і чому це погано